Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

NO BORDERS, art urbà en defensa dels refugiats

Hada Macià
Escrit per
Hada Macià
Publicitat

La iniciativa d'art social 'No Borders' ha arribat per primer cop a Barcelona amb l'objectiu de posar sobre la taula un conflicte que està a l'ordre del dia: els refugiats. El 17 de febrer passat un conjunt d'artistes grafiters van omplir els murs dels Jardins de les Tres Xemeneies (Paral·lel) per portar aquesta crítica a peu de carrer. Els dibuixos ens mostren el costat més dur d'aquest conflicte, retratant a diferents refugiats rere les tanques que s'han trobat en arribar a Europa.

En aquest mural col·lectiu han participat els artistes Btoy, Carles G O'd, Juan Carlos Noria (aka Dixon), Eleduworks, Enric Sant, Javier Arribas, Juanjo Surace, Julieta.XLF, Kenor, Kram, Pincho, Roc Blackblock, Ruina, Simón Vázquez, Saturno i Wati Bacán. Encara ets a temps de veure si passeu pel Paral·lel!

A part de les mostres murals, aquest projecte itinerant també ha organitzat una exposició a la Miscelania amb més de 300 artistes, projeccions documentals, col·loquis, debats i activitats musicals amb la mateixa temàtica, que s'allargaran fins a l'1 de març. La majoria d'activitats són gratuïtes i aptes per a tots els públics.

Exposició 'No Borders' Mallorca

© No Borders

'No Borders' és una iniciativa ideada a Mallorca que busca convertir l'art en un canal per a la reivindicació de la situació dels refugiats. Totes les obres exposades a l'espai Miscelania tindran un preu de 5 euros, igual que les entrades del festival 'No Borders Music', que s'organitza en paral·lel a la ciutat. Amb els diners recaptats es farà una donació a organitzacions pro-refugiats, com ara Proactiva Open Arms, No Name Kitchen, València és Refugi i Oli Mazi.

NO T'HO PERDIS: La nova intervenció d'art urbà que omplirà de colors la Mina

Últimes notícies

    Publicitat