Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

No es podrà fumar a les platges de Barcelona a partir del mes de juliol

La nova regulació es preveu que entri en vigor una vegada es publiqui el BOPB

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

És oficial: no es podrà fumar a les platges de Barcelona. El Ple Municipal ha aprovat aquest divendres al matí la prohibició de fumar en totes les platges de la ciutat. Aquesta nova regulació es preveu que entri en vigor una vegada es publiqui el BOPB, que surt la setmana vinent si no hi ha cap imprevist. Un cop s'instauri aquesta prohibició, està previst que es mantingui durant tot l'any.

Tots els grups parlamentaris –excepte PP i Valents– han votat a favor de la mesura impulsada pel govern municipal. La sanció per incompliment serà de fins a 30 euros, però només aplicarà si es vulnera la norma de forma reiterada. Tanmateix, la proposta no aplica al consum de tabac a les guinguetes instal·lades a la sorra. 

Aquesta prohibició té l’objectiu de convertir les platges en ambients més saludables i més respectuosos amb el medi ambient. De fet, l’any passat ja es va fer una prova pilot d’aquesta mesura a quatre platges, una prova que, segons l’Ajuntament, va ser ben rebuda per la ciutadania i va contribuir a reduir els residus a la sorra. 

NO T'HO PERDIS: Les 25 millors platges de Catalunya

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat