Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Platja de Barcelona
Ajuntament de BarcelonaPlatja de Barcelona

No es podrà fumar a les platges de Barcelona a partir del mes de juliol

Les platges de la ciutat obren temporada aquest dissabte amb aquesta prohibició com a novetat principal

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

És oficial: ja no es podrà fumar a les platges de Barcelona. Si la setmana passada informàvem que el Govern Espanyol té l’objectiu de prohibir fumar a les terrasses i a les platges aquest 2022, avui l’Ajuntament de Barcelona ha confirmat aquesta prohibició a la ciutat comptal, que entrarà en vigor el mes de juliol. 

Aquest dissabte s’inaugura la temporada de platges a Barcelona i el canvi més destacable és la prohibició de fumar. Aquesta prohibició té l’objectiu de convertir les platges en ambients més saludables i més respectuosos amb el medi ambient. De fet, l’any passat ja es va fer una prova pilot d’aquesta mesura a quatre platges, una prova que, segons l’Ajuntament, va ser ben rebuda per la ciutadania i va contribuir a reduir els residus a la sorra. 

Serà a partir del mes de juliol que la prohibició es farà efectiva a través d'una modificació de l'ordenança sobre l'ús de les vies i els espais públics de la ciutat i, fins aleshores, tindrà lloc una extensa campanya informativa per a conscienciar els usuaris de les plates. 

NO T'HO PERDIS: ¡Participa a l'enquesta Time Out Index i digues com és realment Barcelona!

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat