Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
aeroport el prat
Foto: Shutterstock

Norwegian vol reobrir la base de Barcelona el 2023

Serà una base estacional amb dos avions i es faran trajectes de distància curta

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

El clima mediterrani que no ens el toquin, però aneu-vos posant el gorro que començaran a bufar aires nòrdics: Norwegian vol reobrir la base a Barcelona la temporada vinent d'estiu de 2023, i això vol dir més connexions des del Prat al nord d'Europa. Segons han explicat, serà una base estacional amb dos avions i es faran trajectes de distància curta, no llarga com feien abans de la Covid-19. De fet, fa pocs dies van anunciar que reobririen la ruta prepandèmica que uniria Madrid i Copenhaguen amb vols setmanals, que s'uneix al trajecte de Madrid a Oslo, que passarà de tenir dos vols setmanals a quatre.

Anys enrere, Norwegian feia trajectes de llarga distància a baix cost des de l'aeroport d'El Prat. Tot i això, amb la pandèmia es van haver de reestructurar i van passar a fer curta distància i deixar el baix cost de banda, fins al punt que la presència de la companyia a Espanya es va reduir molt. Ara, però, comença a recuperar-se. 

NO T'HO PERDIS: 7 boscos per visitar a la tardor

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

 

Últimes notícies

    Publicitat