Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així seran les noves llums de Nadal del Passeig de Gràcia

La nova decoració de Nadal del Passeig de Gràcia es podrà veure a partir de la tarda del 24 de novembre

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Les papallones de Passeig de Gràcia diuen adeu a Barcelona aquest Nadal. Enguany s'estrena una nova decoració inspirada en l'estrella de la torre de la Verge Maria de la Sagrada Família, de la qual es podrà gaudir a partir de la tarda del 24 de novembre i fins al 6 de gener. Aquesta nova il·luminació vol portar a l'eix comercial de la ciutat la il·lusió i la màgia de Nadal i afavorir als comerços amb la crida de clients. 

Les estrelles que vestiran el passeig seran de dotze puntes i dos metres de diàmetre amb un disseny 3D que aposta per l'espectacularitat. Aniran acompanyades de cascades de llum de fins a tres metres i d'estrelles de disseny 2D als carrers laterals per crear l'atmosfera de màgia i il·lusió esperada. A més, aquest any afegiran estels que durant el dia reflectiran llums a terra per tal de generar un ambient nadalenc tot el dia.  

Foto: Nova decoració Passeig de Gràcia
Foto: Associació Passeig de Gràcia

L'estalvi energètic és un dels principals protagonistes de la decoració de Nadal de Barcelona aquest 2022. A causa de la crisi energètica i econòmica, l'Ajuntament ha pactat amb comerciants i restauradors noves mesures per a la il·luminació de carrers. Les llums de Passeig de Gràcia són de tecnologia LED i s'encendran de 17.30 h a 22.00 h fins al dia de Reis. 

NO T'HO PERDIS: Barcelona tindrà menys hores de llums de Nadal per a reduir el consum d'energia

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat