Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Foto: Nova decoració Passeig de Gràcia
Associació Passeig de Gràcia

Així seran les noves llums de Nadal del Passeig de Gràcia

La nova decoració de Nadal del Passeig de Gràcia es podrà veure a partir de la tarda del 24 de novembre

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Les papallones de Passeig de Gràcia diuen adeu a Barcelona aquest Nadal. Enguany s'estrena una nova decoració inspirada en l'estrella de la torre de la Verge Maria de la Sagrada Família, de la qual es podrà gaudir a partir de la tarda del 24 de novembre i fins al 6 de gener. Aquesta nova il·luminació vol portar a l'eix comercial de la ciutat la il·lusió i la màgia de Nadal i afavorir als comerços amb la crida de clients. 

Les estrelles que vestiran el passeig seran de dotze puntes i dos metres de diàmetre amb un disseny 3D que aposta per l'espectacularitat. Aniran acompanyades de cascades de llum de fins a tres metres i d'estrelles de disseny 2D als carrers laterals per crear l'atmosfera de màgia i il·lusió esperada. A més, aquest any afegiran estels que durant el dia reflectiran llums a terra per tal de generar un ambient nadalenc tot el dia.  

Foto: Nova decoració Passeig de Gràcia
Foto: Associació Passeig de Gràcia

L'estalvi energètic és un dels principals protagonistes de la decoració de Nadal de Barcelona aquest 2022. A causa de la crisi energètica i econòmica, l'Ajuntament ha pactat amb comerciants i restauradors noves mesures per a la il·luminació de carrers. Les llums de Passeig de Gràcia són de tecnologia LED i s'encendran de 17.30 h a 22.00 h fins al dia de Reis. 

NO T'HO PERDIS: Barcelona tindrà menys hores de llums de Nadal per a reduir el consum d'energia

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat