Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La cullerada: Marc Giró, Marta Clot, Andreu Juanola, Andrea Gumes, Camila
Time Out BarcelonaLa cullerada: Marc Giró, Marta Clot, Andreu Juanola, Andrea Gumes, Camila

Nou episodi de La cullerada: Tapes, vins taronges i celebrities amb Marc Giró!

Al tercer episodi del podcast gastronòmic de Time Out Barcelona també hi participen la propietària del Pepa Bar a Vins i la sommelier Marta Clot

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Com cada primer dimecres de mes, ja tenim un nou episodi de La cullerada, el podcast gastronòmic de Time Out Barcelona, conduït per Andrea Gumes i Andreu Juanola. En aquest tercer episodi, el primer del 2023, el convidat a compartir les seves experiències amb el menjar i el beure és el periodista Marc Giró. El presentador de 'Vostè primer', a RAC 1, que acaba de presentar el llibre 'Pijos. Guia pràctica: qui són, què fan i on trobar-los' explica, amb el seu habitual humor càustic, moltes anècdotes divertides, com el cop que va acumular una factura de 700 euros (per persona) en un sol àpat a un restaurant, que sent debilitat pels productes de luxe més 'horteres' com les ostres i el caviar, i que de tots els catalans i catalanes il·lustres triaria l'abadessa del monestir de Pedralbes per anar a dinar o sopar (des d'aquí fem una crida perquè aquesta cita s'arribi a celebrar!).

També s'afegeix a la conversa la Camila, propietària del Pepa Bar a Vins, un petit bistrot del carrer Aribau, que està triomfant per la qualitat de les seves tapes i per una carta de vins supercurada amb més de 140 referències. La Camila revela detalls del dia a dia del bar i comenta alguns dels famosos amb qui s'ha trobat en la seva trajectòria en el món de la restauració: des de Russell Crow i Demi Moore a Harrison Ford, a qui va mostrar un tatuatge de 'Darth Vader'. Poca broma.

Per la seva banda, la col·laboradora habitual Marta Clot, sommelier que lidera el projecte divulgatiu Vi & Companyia, parla en aquesta ocasió sobre els orange wines (vins brisats, en català), un dels vins més de moda a les cartes dels restaurants i bars. A més de descriure d'on prové el seu color característic, la Marta també recomana algunes bones referències de casa nostra per tastar-los i quina és la millor manera de prendre'ls.

La cullerada surt el primer dimecres de cada mes i es pot escoltar a Ivoox, Spotify i també es pot veure a través de YouTube.

No t'ho perdis: 15 podcasts fets a Barcelona que has d'escoltar

Llegeix el número de desembre i gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat