Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Oracles, episodi 3
Time OutOracles, episodi 3

Nou episodi d’Oracles: Com vestirem l'any 2050?

El tercer capítol d’aquest podcast de Time Out i Casa SEAT reuneix a Rita Rakosnik, Júlia Escribà i Violeta Comella per parlar del futur de la moda

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El tercer episodi d’Oracles, el pòdcast sobre el futur que de Time Out i Casa SEAT, vol endinsar-se en el món de la moda per intentar esbrinar com vestirem l’any 2050. Som en una època d’extrems: ens estem adonant que el fast-faishon no és la solució i comencem a fixar-nos en la sostenibilitat, però, a la vegada, el cicle de tendències s’ha accelerat com mai i les peces de roba virals surten de sota les pedres. 

Per parlar de tot això, la presentadora del programa, Rita Roig, ha reunit al muntacàrregues de Casa SEAT a tres expertes en moda que coneixen el sector des de dins perquè hi treballen des d’angles molt diferents. 

Són la dissenyadora Júlia Escribà, creadora d’una marca de roba termoreguladora i sostenible, Rita Rakosnik, comunicadora sobre moda a la secció ‘Vestir Santas’ del pòdcast Tardeo amb Andrea Gumes i col·laboradora en altres mitjans com RTVE i l’estilista Violeta Comella que ha treballat amb marques com Pull and Bear, Misako o Stella McCartney. 

En la conversa, les convidades debaten sobre el futur de la indústria tèxtil, de la creació de tendències i de les marques de moda. La indústria aconseguirà ser més sostenible? Es consolidaran la segona mà i el vintage com una alternativa al 'fast fashion'? En qui ens fixarem per decidir què és 'cool'? Desapareixerà l'alta costura o les marques de luxe continuaran tan imparables com fins ara? Hi haurà rebaixes? Serà, finalment, la faldilla una peça per a homes i dones? 

Seguidament, l’Ana Polo, en la seva secció d’’Arqueologia digital’, recupera tres anuncis dels anys 90 ens mostren com ens ha canviat la concepció sobre alguns aspectes de la indumentària, com ara els abrics de pell o els rols de gènere que sempre han anat associats a la moda. Abans d’acabar l’episodi, l'Eugènia Güell ens avança els millors plans de Casa SEAT per al juliol. 

NO T'HO PERDIS: 15 podcasts fets a Barcelona que has d'escoltar

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat