Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nova edició de Liceu Under 35: entrades a 20€ per War Requiem

Les entrades surten demà a la venda i la sessió serà una preestrena exclusiva el 19 d'octubre

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Després de l'èxit d'Ariadne Auf Naxos, el Liceu torna amb l'òpera War Requiem i també amb entrades per a menors de 35 anys a 20 euros! Seran per la sessió de preestrena exclusiva el 19 d'octubre a les 19 h.

Les entrades es podran comprar aquí a partir de demà dimecres a les 16 h pel públic general i a partir de les 15 h pels membres de la comunitat.

El War Requiem, pàgina mestra de la literatura musical universal, va ser encarregat amb motiu de la consagració de la nova catedral de Coventry l’any 1962, refeta després dels bombardejos de la II Guerra Mundial. En aquest cas, es tracta d'una propista amb la direcció escènica del director Daniel Kramer i amb la col·laboració a l'escenografia i els vídeos del fotògraf i artista visual Wolfgang Tillmans.

L'accio ‘Liceu Under 35’, neix amb la intenció de trencar amb la imatge elitista que sovint es té de l’emblemàtic teatre barceloní i acostar l’òpera a les generacions més joves. 

NO T'HO PERDIS: El festival de documentals IN-EDIT torna a Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat