Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Balcó Gastronòmic
Foto: Ajuntament de BarcelonaBalcó Gastronòmic

Noves confirmacions de restaurants que obriran en el nou Port Olímpic de Barcelona

La remodelació més esperada de la façana marítima avança amb novetats en el que serà conegut com a Balcó Gastronòmic

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Les obres avancen a bon ritme i aviat podrem gaudir d'una part emblemàtica de la façana marítima que està en plena remodelació. Es preveu que la transformació de l'antic Port Olímpic del Moll de Gregal ens deixi resultats tangibles, i tastables, a finals d'estiu de 2024.

De moment, com a novetat, ens acaben d'arribar tres noves propostes gastronòmiques que podrem gaudir en la nova zona, que passarà a ser coneguda com a Balcó Gastronòmic. La selecció de propostes s'ha fet en funció de la qualitat, l'estil de cuina i producte, i també pel disseny sostenible que aposta per reduir l'impacte de l'activitat en l'entorn.

Balcó Gastronòmic
Foto: Ajuntament de BarcelonaBalcó Gastronòmic



En total, s'han presentat 7 propostes, però s'han escollit només les tres següents:

  • Cuines del món - innovació: El Tribut
  • Cuina flexiteriana: Super Local
  • Cantina: Casa Carmen

 

Balcó Gastronòmic
Foto: Ajuntament de BarcelonaBalcó Gastronòmic


Aquest segon lot d'actualitzacions s'afegeix a les que ja es van anunciar a finals de 2022, amb la qual cosa ja coneixem set de les onze propostes que faran d'aquest espai una de les zones de gastronomia de referència a Barcelona.

Entre les empreses seleccionades hi ha signatures tan conegudes com les dels grups Sagardi, Pantea Group i altres referents com El Cangrejo Loco i La Barca del Salamanca.

La resta de l'oferta es completarà a principis de 2024 quan s'adjudiqui un últim restaurant i tres botigues gastronòmiques que complementaran l'oferta de restauració.

 

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat