Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Obre a Barcelona el centre de ‘gaming’ més gran d'Europa

Asobu és un espai de 2.000 m2 dins el centre comercial SOM Multiespai que vol ser un punt de trobada pels amants dels videojocs i els 'e-sports'

Editat per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El 25 de febrer va obrir les portes Asobu, un espai dedicat íntegrament al món del ‘gaming’, dins de les instal·lacions del centre comercial SOM Multiespai de Barcelona. Aquest nou centre és el més gran d’Europa amb aquestes característiques i té l’objectiu de ser l’epicentre del ‘gaming’ del continent. 

Asobu ocupa 2.000m² totalment destinats al món del ‘gaming’ on s’ofereixen experiències físiques i virtuals per a aficionats, professionals i espectadors dels esports ‘online’. L’espai disposa de tres estadis per fer tornejos de videojocs un amb capacitat per a fins a 120 espectadors, així com més de 100 ordinadors, quatre sales ‘bootcamp’ i tres cabines de ‘streaming’.

Asobu
Sergio Flores ManzanoAsobu

A més, Asobu també ofereix serveis a empreses com per exemple tallers de ‘team building’ o torneigs ‘intracompany’ i, d’altra banda, la marca integra també una dimensió educativa gràcies a activitats per a joves com classes de reforç vinculades al joc o entrenaments personalitzats.

Asobu és una empresa precursora dedicada al sector físic del ‘gaming’ i que hagi escollit Barcelona com a ciutat on establir-hi la seu i acollir la comunitat europea de ‘gamers’. Aquesta notícia ha estat rebuda molt positivament sobretot des de la direcció de SOM Multiespai que, gràcies a aquesta obertura, pretén reinventar el sector de centres comercials oferint una oferta d'entrenament ‘gamer’ física i única, un sector que té cada cop més seguidors. 

Asobu
Sergio Flores ManzanoAsobu

NO T'HO PERDIS: 50 llocs imprescindibles de Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat