Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Obre a Barcelona 'el peor bar del mundo', dedicat a Sidonie
Notícies / Música

Obre a Barcelona 'el peor bar del mundo', dedicat a Sidonie

Sidonie en 'El peor bar del mundo'
Foto: Sidonie

El mític Pepe's Bar del Poblenou (Pamplona, 91) pasarà a dir-se Sidonie. El peor bar del mundo a partir del pròxim 13 de març –en referència al disc 'El peor grupo del mundo' de la banda barcelonina–. Situat a escassos metres de la Sala Razzmatazz, on han actuat infinitat d'artistes que han deixat empremta al bar (des d'Extremoduro fins als Ramones), el local no només serveix com a punt de trobada prèvia als concerts, sinó que també funciona com a passeig de la fama de l'escena musical nacional. 

Pared del Pepe's Bar

 

Pared del Pepe's Bar
Foto: Cintia Barnera

 

Les parets plenes de guitarres, vinils i cartells que ja estaven al Pepe's Bar es mantindran, ja que l'objectiu és seguir en aquesta línia de bar rocker de birres i bocates, encara que ara afegeix un punt de trobada entre artistes i fans. També pretén ser un lloc per apropar iniciatives artístiques al públic, convertint-se en un epicentre d'esdeveniments musicals.

El dia de la inauguració, divendres 13 de març a partir de les 18 h, Sidonie visitarà el bar i hi oferirà un concert. 

NO T'HO PERDIS: Els grans concerts de la temporada a Barcelona

 

 

 

 

 

Advertising
Advertising