Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Primaprix Barcelona
Foto: Time Out Primaprix Barcelona

Obre a Barcelona Primaprix, el primer supermercat 'outlet' d'aliments

La cadena ofereix fins a un 70% de descomptes en primeres marques d'alimentació i neteja

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Acaba d'obrir el primer supermercat d'alimentació 'outlet' de Barcelona ciutat: Primaprix -una cadena propietat del fons d'inversió luxemburguès Bargain Retail Europe- està a la Rambla del Poblenou amb Pere IV, a l'espai que va ocupar la majestuosa ferreteria Coral SAS (Pere IV, 200). El ganxo de la botiga és innegable: "Oferim descomptes d'entre un 20 i un 50% de primeres marques. En algunes ocasions vam arribar fins a un 70% de descompte sobre la mitjana de mercat", explica David Pinel, el director de comunicació de la cadena.

Si quieres primera marcas –de cerveza o limpieza, por ejemplo– a precio de derribo, este es tu sitio.
Foto: Time Out BarcelonaSi quieres primera marcas –de cerveza o limpieza, por ejemplo– a precio de derribo, este es tu sitio.

La majoria dels productes a la venda té una etiqueta amb el preu i en petit el preu de la mitjana de mercat. I en alguns casos és cert, però amb matisos: com per exemple, un pack de dos dentifricis Oral B a 2,75 euros (que solen costar a 2,99 euros un únic tub de pasta en altres supermercats). O Estrella Galícia en llauna a 0,55. I la bogeria de Cruzcampo -a qui li agradi- a 0,45 cèntims. Aquest és un supermercat amb poc producte fresc i molta primera marca, ideal si necessites una bossa de patates xips, galetes industrials o productes de neteja. Un pot de Dixan gran a 3,95 (altres cadenes el venen a 6,99). Com ho aconsegueixen?

Primaprix Barcelona
Foto: Time Out BarcelonaPrimaprix Barcelona

"No hi ha cap secret. Tenim un equip de comparadors de preus que viatja per tot Europa a la caça d'ofertes. Vam comprar excedents, ofertes d'altres cadenes, promocions, productes als que estan a punt de canviar l'envàs, coses així", revela Pinel, per precisar que "no hi ha res a prop de data de caducitat i tot són primeres marques a preus espectaculars. i tot comprat a Espanya o a la Unió Europea".

Els seus primers minuts d'obertura han estat espectaculars, amb la gent llançant-se en planxa cap al descompte i certs aires d'incredulitat per alguns preus. "La marca blanca va néixer per a l'estalvi, però pensa que si tenen la primera marca més barata ho tindran molt clar", explica Pinel.

Primaprix té botigues a Santa Coloma, Terrassa, i les pròximes obertures del 2021 seran a Vilafranca de Penedès, Tarragona, Santa Coloma i Barcelona ciutat. "Vam obrir entre cinc i sis botigues cada mes", anuncia Pinel. ¿Això és una barbaritat, no? "El mèrit és de la gent, que respon a les ofertes".

NO T'HO PERDIS: Les llibreries més boniques de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat