Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Obre el primer ‘afterwork’ per a gossos de Barcelona

'Hot Dog Babies' acull amos i gossos els dimecres a la terrassa de l’hotel Kimpton Vividora

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Diem que el gos és el millor amic de l’home, però si quan surts de la feina et fan escollir entre anar al parc a passejar o a una terrassa a fer un beure… segurament triaràs la segona opció (potser amb una mica de culpabilitat, i et prometràs a tu mateix que l’endemà et llevaràs d’hora per a fer un passeig de qualitat amb el teu amic pelut).

El problema és que fer un bon ‘afterwork’ és un pla que no acostuma a ser compatible amb passar una bona estona amb el teu gos. O això és el que creiem fins ara. L’hotel Kimpton Vividora, un hotel de disseny situat al barri Gòtic, ha posat en marxa un ‘afterwork’ ideat expressament perquè hi vagis amb la teva mascota. Sota el títol ‘Hot Dog Babies’, cada dimecres a les 18:30 h s’hi pot gaudir de música, beguda, plats especials i de les vistes del nucli antic de la ciutat. 

El menú d’aquest esdeveniment ‘dog-friendly’ et farà salivar: hi trobaràs plats com el hot-dog de pollastre "a l'ast"; o el gelat de poma i fonoll amb paraguaians. Evidentment, també hi haurà delícies i gelats per a gossos, perquè al Kimpton Vividora no discriminen i volen que la tarda sigui tan enriquidora per tu com per al teu gos.

A més, els experts coctelers de l'equip de Kimpton Vividora han dissenyat una beguda expressament per a aquesta ocasió: un còctel especial que agradarà no només als propietaris, sinó també a les seves mascotes.

NO T'HO PERDIS: Les millors terrasses de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat