Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Obre el primer cinema de Barcelona amb butaques amb moviment sincronitzat

Cinesa ha incorporat per primera vegada a Catalunya el sistema D-BOX, seients que es mouen en concordança amb la pel·lícula

Escrit per
Mar Baró
Publicitat

Cinesa obre el 12 de març una sala 'Luxe D-Box' al seu complex de cines del centre comercial La Maquinista, la primera a Catalunya a incorporar butaques amb moviment sincronitzat amb la imatge i el so a la pantalla. Segons ha informat aquest dimarts l'exhibidora, la nova sala 'D-Box', que compta amb un total de 44 butaques, és a més una sala 'Luxe'. Les butaques són reclinables, més amples que les habituals, amb més espai entre files en totes les seves sales i amb una taula abatible per tenir una experiència més còmoda i relaxada.

La Maquinista encetarà la programació de la seva sala 'Luxe D-Box' amb la projecció d'alguns grans èxits dels últims temps, com 'Star Wars: Episodi IX' i 'Le Mans '66'. A més, les primeres cinc-centes persones que comprin les entrades a través de la pàgina web amb el codi promocional de llançament podran adquirir-les sense el recàrrec addicional corresponent a aquesta sala.

Cinesa La Maquinista va ser ja fa un any el primer cinema a apostar pel format híbrid en incorporar dues sales 'Luxe' dins d'un cinema amb sales convencionals. El directiu de Cinesa, Ramón Biarnés, assegura que "aquesta tecnologia D-Box fa que l’espectador s’endinsi més en l’aventura que està tenint lloc a la pantalla i visqui la màgia del cine més intensament".

NO T'HO PERDIS: Les millors estrenes del cine del mes

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

Últimes notícies

    Publicitat