Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Obre el primer estudi fotogràfic de selfies a Barcelona

The Set Lab ofereix vint espais diferents on pots fer-te les autofotos més creatives

Escrit per
Ainhoa Gutierrez
Publicitat

Fer-se selfies s'ha convertit en una experiència central en la vida dels 'influencers' i dels que no són tan 'influencers'. La 'selfie-taking experience' li diuen. Ara pots aconseguir unes fotografies molt creatives i obtenir 'likes' a les teves xarxes socials gràcies a The Set Lab, el primer estudi fotogràfic de Barcelona, que ha obert les portes perquè publiquis unes fotos d'escàndol. El trobareu al carrer General Álvarez de Castro, 6.

El primer estudi fotogràfic obre a Barcelona
Foto: The Set Lab

Només entrar a The Set Lab et proporcionen un pal de selfie, un trípode i fins i tot un flaix perquè les imatges quedin d'allò més 'cool'. I et preguntaràs, on et fas les fotografies? Doncs tens pots triar i remenar entre vint escenaris diferents plens d'imaginació i de color. Un carro de supermercat amb capses de cereals al darrere, una sala de festes plena de confeti, un túnel de neó, caramels gegants, un osset de peluix d'un metre i mig... Però el que més èxit té de moment és la piscina de boles amb núvols de cotó.

El primer estudi fotogràfic obre a Barcelona
Foto: The Set Lab

A causa de la pandèmia, l'obertura de l'estudi es va posposar al juny, però en pocs mesos han arribat a passar-hi un miler de persones. Molts 'influencers' com Laura Mullor (@__.lauramullor, Andrea Mengual (@andreiiflu) i els twins Castro (@twinscastro) entre d'altres, han acudit a aquest espai, i els quatre socis del local ja estan pensant en noves idees per a la decoració dels sets.

Ara acaben d'estrenar-ne un on pots tirar-te diners per sobre i n'ha d'arribar un altre totalment nadalenc. L'entrada general és de 15 euros i, si ho prefereixes, per 15 euros més et fan ells les fotografies.

NO T'HO PERDIS: Exposicions de fotografia a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat