Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així és el nou mirador urbà de Barcelona a la Torre Urquinaona

A través de 22 finestres a 70 metres d’alçària aquest nou mirador permet tenir visió panoràmica de 360° de la ciutat

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Tots sabem que, per gaudir d’unes bones vistes de Barcelona, s’ha de fer via cap al Tibidabo, Montjuïc els Búnquers del Carmel. Però, i si es pogués pujar a un edifici al bell mig del centre de la ciutat per tenir-ne una visió panoràmica de 360 graus? Amb aquesta intenció ha nascut el mirador Unlimited Barcelona, situat a dalt de la Torre Urquinaona, que obrirà al públic el 12 de març de 2022 i es convertirà el primer mirador amb entrada i audioguies de la ciutat. 

Unlimited Barcelona
Unlimited BarcelonaUnlimited Barcelona

Aquest nou mirador ofereix al visitant un recorregut visual per Barcelona a través de les diferents finestres que voltegen l’espai: en tota són 22 finestres des de les quals es poden contemplar els aspectes més significatius de la història de Barcelona, els seus barris, els edificis més icònics i les anècdotes més curioses. Tot això, des de dalt de la Torre Urquinaona, un gratacel icònic de l’arquitecte Antonio Bonet que és l’edifici més alt del centre de la ciutat. 

Unlimited Barcelona
Unlimited BarcelonaUnlimited Barcelona

Així doncs, el mirador parteix de les vistes de la Torre Urquinaona cap a Montjuïc, el mar, la Rambla i Plaça Catalunya. El següent punt d’observació permet veure el districte de Ciutat Vella des de dalt, amb la Catedral i l’església de Santa Maria del Pi com a edificis emblemàtics. Una altra finestra mostra l’àrea de la plaça Urquinaona, l’edifici Fàbregas, Santa Maria del Mar i l’Hotel Vela. 

Unlimited Barcelona
Unlimited BarcelonaUnlimited Barcelona

Els punts d’observació restants permeten veure els canvis que la ciutat ha anat patint des de l’Exposició Universal de 1888 fins a les Olimpíades de l’any 1992, amb vista a l’Eixample, la Sagrada Família, la Torre Mapfre, l’Hotel Arts, la Vila Olímpica i el Parc de la Ciutadella, entre d’altres. Finalment, el recorregut s’acaba amb l’observació del Tibidabo i els barris de la Barcelona de la industrialització: Sants, Gràcia, Poblenou o Sant Andreu. 

Unlimited Barcelona
Unlimited BarcelonaUnlimited Barcelona

El recorregut es complementa amb una audioguia descarregable mitjançant codis QR i amb les exposicions d’art que s’organitzaran temporalment a l’interior de l’edifici, amb peces d’artistes locals. De fet, per a la inauguració de l’espai es comptarà amb una mostra de l’obra de Naxo Farreras i de Pilar Correa. 

Unlimited Barcelona
Unlimited BarcelonaUnlimited Barcelona

El mirador obrirà al públic els caps de setmana i festius de 10 a 22 hores, i només serà visitable cada dia durant els mesos de juliol i agost. Per accedir-hi, cal reservar cita i adquirir les entrades per la web, que tenen un preu general de 12 euros per adult. 

Unlimited Barcelona
Unlimited BarcelonaUnlimited Barcelona

NO T'HO PERDIS: 13 terrasses de Barcelona amb vistes espectaculars

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat