Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Obre el restaurant Carmina on hi hagué el Senyor Parellada

El nou restaurant del grup Isabella's modernitza la cuina tradicional catalana

Escrit per
Meritxell Palou
Publicitat

El restaurant Senyor Parellada, a Argenteria 37, va abaixar la persiana la passada tardor a conseqüència de la Covid-19. Ara aquest espai emblemàtic del barri del Born reobre com a Carmina, un lloc on es barreja la cuina tradicional catalana amb un ambient modern. 

Apropar la cuina tradicional a totes les edats

El nou espai, del grup Isabella's, ha volgut respectar el llegat de l'antic restaurant i, per aquest motiu, presenta una proposta de "cuina de fonda per a gent jove (d'esperit) en un ambient animat", expliquen. El xef, Josep Maria Massó, ha creat una oferta gastronòmica per acostar a les generacions més joves la cuina tradicional. Així, a la carta de Carmina s'hi poden trobar versions actualitzades de plats com el fricandó amb ceps, l'arròs de muntanya a la cassola o les carxofes amb romesco. A més, Carmina ofereix àpats durant tot el dia, amb una carta d'esmorzars de forquilla, dinars i sopars, i està obert cada dia de l'any.

La importància de l'espai

Carmina vol mantenir l'essència del Senyor Parellada i això recau, en gran part, en preservar l'ambient d'una casa colonial de viatgers del segle XIX. El restaurant de Ramon Parellada de 38 anys de vida va tancar, després de representar el paradigma de la fonda urbana de Barcelona. Ara, Carmina vol seguir el seu model. 

Interior restaurant Carmina
Foto: Restaurant Carmina

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat