Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nintienda
NintiendaNintienda

Obre la primera botiga inspirada en l'univers Nintendo a Barcelona

Mario Bros i els seus col·legues arriben a la Nintienda: una nova botiga amb marxandatge de Nintendo a Barcelona

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Si mai has pensat en com seria endinsar-te al món dels teus personatges de Nintendo preferits, ara la famosa companyia internacional apropa aquesta realitat gràcies a l'arribada d'una nova botiga amb marxandatge de Nintendo a Barcelona. S'anomena Nintienda i s'ha convertit en la zona preferida pels fans d’aquest món virtual a Barcelona, ja que no és només un espai dedicat a la venda d’articles, sinó que han creat tot un món paral·lel dedicat a la companyia de videojocs en ple centre de la ciutat.

Nintienda
NintiendaFoto: El REINO de los Juguetes

Aquesta botiga es troba a les Galeries Maldà (Portaferrissa, 22), que han rebut el sobrenom de 'el Camden friqui’ perquè apleguen més d’una quarantena de botigues de marxandatge relacionat amb l’anime, el manga i els videjocs, amb comerços inspirats en altres populars universos fantàstics com Harry Potter, My Hero Academia o Naruto. 

Nintienda
Foto: El REINO de los JuguetesNintienda

Peluixos, samarretes i tota mena d’articles de marxandatge dels personatges més famosos de la franquícia, entre els quals no podia faltar el fontaner més famós de la història. La Nintienda ja forma part del conjunt de botigues especialitzades en aquest sector d’una de les zones comercials més conegudes pels fans dels videojocs, els còmics i l'univers 'friqui'.

NO T'HO PERDIS: Les botigues més boniques de Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat