Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Husky House Barcelona
Foto: Maria DiasHusky House Barcelona

Obre la primera Dog House a Barcelona

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Després del boom dels 'cats cafes', locals on pots passar una estona amb gats mentre prens alguna cosa, ha obert a Barcelona la seva versió canina. Es diu Husky House i els seus inquilins són 4 cadells d'autèntic husky siberià: ShiningShenSherman i Sherly (l'única femella).

La Natalia Suslova, també de Sibèria, és la propietària dels cadells i la creadora d'aquest local, al centre de Barcelona. "A Sibèria, els meus pares crien gossos per tirar de trineus, principalment huskies i malamuts d'Alaska, i també rescaten gossos d'aquestes races perquè necessiten molta energia i dedicació i no tothom la té", ens explica. El funcionament de la Husky House no és com la dels locals amb gats. Aquí no hi ha menjar ni beguda -necessiten una llicència de bar i a Ciutat Vella és complicat tenir-la–, l'entrada costa 5 euros i pots passar el temps que vulguis amb els cadells, acariciant-los, jugant amb ells, fent fotos... "Hi ha molta gent que adora els gossos però no té espai a casa, o té horaris incompatibles o no s'ho pot permetre, així que aquí pot passar temps amb els gossos, relaxar-se, és un 'happy place'", afegeix la Natàlia.

Husky
Husky
Foto: Maria Dias

A més de passar per la Husky House, si us agraden els animals, hi ha un munt de protectores per tota Catalunya que us (ens) necessiten, sigui amb voluntariat –arreglant o netejant gàbies, passejant els gossos– o col·laborant econòmicament.


La Husky House va obrir el 12 de juliol al carrer Julià Portet, 8 i podeu trobar als quatre germanets de dilluns a dissabte, de 16 a 20 h. Són nous al barri, però planegen fer moltes més activitats amb els gossos.

NO T'HO PERDIS: Idees per fer esport amb el teu gos.

Últimes notícies

    Publicitat