Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Obre la primera vinoteca de Collserola

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Collserola és la serra imponent que limita la ciutat pel nord, la muntanya que ubiques amb l'ajuda de la Torre de Telecomunicacions de Norman Foster o el Tibidabo, és un pulmó verd en majúscules, també és un barri - el de Collserola - i el lloc on es cultiva el primer i únic vi que es fa a Barcelona. No som terra de vins però som terra de somnis fets realitats i l'Ajuntament i la cooperativa d'integració social L'Olivera, ho tenen molt clar. Per què no recuperar les antigues vinyes de Collserola ubicades dins del terme municipal de Barcelona per fer 'Vi de Barcelona'?

18 anys després de fer-se amb 3 hectàrees i la masia de Can Calopa, l'elaboració d'aquest vi municipal permet donar feina a 12 persones en risc d'exclusió social i/o discapacitat intel·lectual i fer realitat un projecte social referent que ara s'atreveix amb la primera vinoteca de Collserola.

Interior masia Can Calopa

Can Calopa: espai de degustació únic

El dissabte 23 de març és el dia elegit per obrir per primer cop les portes de la vinoteca i masia Can Calopa, un punt de trobada pels amants del vi, la natura i la degustació. Els vins negres que s'elaboren en la mateixa serra i els que es fan sota la marca L'Olivera, procedents de l'altre celler que gestionen a Vallbona de les Monges (Urgell), seran els protagonistes d'un projecte d'agricultura social que arriba a la majoria d'edat de la millor manera.

Vinoteca Can Calopa

A partir del 23 de març, la Vinoteca estarà oberta de divendres a diumenges, de 10h a 17h i es podrà gaudir de les degustacions tant en les sales de la masia, datada del segle XVI, com en la terrassa mirador amb vistes al parc i a les vinyes.

NO T'HO PERDIS: Els millors llocs per fer el vermut a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat