Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Obre una botiga efímera de flors a Barcelona per salvar els rams de Sant Valentí

Només durant el dia d’avui, al carrer d’Enric Granados, estarà oberta aquesta ‘pop-up store’ de plantes

Editat per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Què passa amb tots els rams de flors que no s’han venut per Sant Valentí? Qui els aprofita? Aquesta pregunta se l’ha fet l’empresa Colvin, que vol revolucionar el sector de les flors i les plantes, i per això han decidit obrir una botiga ‘pop-up’ de flors a Barcelona, només durant el dia d’avui.

Amb aquesta botiga vol evitar el malbaratament de totes les flors que no s’han venut durant el dia de Sant Valentí i convidar als barcelonins i barcelonines a salvar els rams de flors. Reivindicant que la decoració floral pot ser un regal (o un autoregal!) adequat pels 365 dies de l'any i, per tant, ideal per un 15 de febrer com avui, Colvin ha obert un mercat efímer durant des de les 11 fins a les 22 h, o bé fins que s’acabin les existències. 

La ‘pop-up store’ es troba al número 97 del carrer d’Enric Granados a Barcelona, i s’hi poden trobar flors i plantes de mil textures i tons atrevits com el fúcsia o el verd llima. A més, les 100 primeres persones a fer-hi una compra s’enduran un gerro gratuït com a obsequi.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat