Notícies

Obre una nova botiga 'freak' al triangle manga de Barcelona

La inauguració de Tsume Store by Global Freaks el 12 de maig al 25 del carrer Bailèn ha generat expectació entre la comunitat 'otaku'

Escrit per
Miquel Blanes
Tsume Store by Global Freaks
Time Out
Publicitat

El triangle 'freak' de Barcelona suma un nou i destacat veí: Tsume Store by Global Freaks. La botiga està situada al 25 del carrer Bailèn i arriba amb el potencial i l'ambició per convertir-se en un lloc de culte per als amants de les figures d'anime i manga. A més, també compta amb una secció de roba de la mateixa temàtica i un petit apartat amb 'snacks' japonesos. Naruto, Bola de Drac, One Punch Man, One Piece... pensa en qualsevol saga mítica japonesa i la trobaràs.

Tsume Store by Global Freaks
Time Out
Tsume Store by Global Freaks
Time Out

La botiga és el resultat de la col·laboració entre Tsume, una empresa luxemburguesa referent a Europa en la producció de figures d'anime i manga, i Global Freaks, l'empresa espanyola de capçalera en la venda 'online' d'aquests productes. L'obertura és un esdeveniment important dins del món 'otaku' i manga, ja que la de Barcelona suposa la primera botiga física de Tsume a Espanya i la segona a Europa.

Amb motiu de la inauguració, Tsume ha presentat en exclusiva mundial dues figures de Naruto i Sasuke. I no serà l'últim cop que es vegin figures exclusives, ja que la botiga reservarà un apartat especial per a les peces de museus on exposaran articles que seran el desig de qualsevol col·leccionista 'freak'.

 

El triangle manga de Barcelona

La ubicació que ha triat Tsume Store by Global Freaks per establir-se a Barcelona no és casual. De fet, està situada en la 'milla d'or' de Barcelona, una zona de locals comercials delimitat entre l'Arc de Triomf, el passeig Sant Joan i la ronda Sant Pere. En aquesta àrea podem trobar més de vint botigues especialitzades en còmics, jocs de rol i, en general, tot allò relacionat amb la cultura japonesa del manga i l'anime. L'origen del triangle friqui se li atorga a l'obertura de la mítica botiga Norma Comics, a la que després van seguir altres com Gigamesh i Freaks, fins a convertir-se a poc a poc en un lloc de pelegrinatge obligatori per a qualsevol amant del manga i els còmics.

NO T'HO PERDIS: Visita un museu a Barcelona dedicat a la saga Alien!

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat