Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un veí de Barcelona crea un museu dedicat a la saga 'Alien'

El museu s'estructura en quatre parts on ha recreat escenaris de la saga cinematogràfica com el Nostromo i el Narcissus

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El fanatisme o obsessió per un grup musical, un fet històric, un color, un producte o una pel·lícula desemboca en col·leccions immenses que, de vegades, es passen dècades apilades a caixes acumulant pols. Però hi ha gent que canalitza aquesta passió i fa coses extraordinàries com en Luis 'Nostromo', com es fa dir aquest veí del barri de Navas que, juntament amb un amic, ha construït una mena de museu dedicat a la saga cinematogràfica 'Alien'.

Primer va començar col·leccionant figuretes i material de la saga i, des de fa tres anys, han transformat un local en una recreació, amb molts detalls, d'alguns dels escenaris més importants que apareixen a les pel·lícules. Es pot dir que estem davant un treball artesanal, ja que en Luis i el seu amic han construït els espais amb fustes, plàstics, elements reciclats i molta traça i dedicació. 

El 'museu' està dividit en diferents seccions. Les dues primeres parts són recreacions de la primera pel·lícula de Ridley Scott, primer teniu el Nostromo, la sala amb el laboratori i un munt de detalls que els fanàtics de la saga reconeixeran ràpidament, i segueix avançant fins al Narcissus, la nau que Sigourney Weaver fa servir per escapar de la nau principal. La tercera secció del 'museu' és la galeria Hadley's Hope, basada en el film de James Cameron i on hi trobareu maquetes a escala real de l'extraterrestre i objectes originals del film de 1986. La quarta part l'han batejat com 'El Matadero' i és on estan les peces més especials. Està ambientada en 'Alien 3' però hi trobareu recreacions i elements de totes les pel·lícules de la saga. 

El 'museu' no està obert al públic, però si el voleu visitar, demaneu cita prèvia contactant amb en Luis a través del seu compte d'Instagram o del correu luisnostromo@gmail.com.  

Al seu canal de Youtube també podeu veure com ha estat el procés de creació. 

NO T'HO PERDIS: Els llocs més friquis de Catalunya.

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat