Notícies

Obre una nova pizzeria Sartoria Panatieri a Barcelona

El local, que produeix els seus propis embotits davant del client, triplica la capacitat del primer

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Editor de Menjar i Beure, Time Out Barcelona
Sartoria Panatieri
Foto: Maria Dias Sartoria Panatieri
Publicitat

Avui és un dia una mica més feliç per als bojos de les pizzes (i per a qualsevol persona que visqui o treballi prop de Provença amb Diagonal): a les 13 hores comença a donar servei el segon local a Barcelona de Sartoria Panatieri, la pizzeria artesana i km 0, propietat dels xefs Rafa Panatieri -que va guanyar i mantenir una estrella Michelin a Roca Moo- i Jorge Sastre, segon de Panatieri a Roca Moo.

La pizzeria ocupa el local que ha deixat el restaurant vegà Sopa: un lluminós i ampli local amb cuina oberta. La millora de les instal·lacions possibilita que hi traslladin el seu obrador; la marca de la casa de Satoria Panatieri són pizzes amb els embotits i bona part dels vegetals produïts en el mateix restaurant. Ells fermenten i curen la seva mortadel·la, cansalada, cap de llom, fuet tendre i porchetta, per exemple.

Sartoria Panatieri
Foto: Maria DiasSartoria Panatieri

"La idea és que tot segueixi igual però millorat. I hem traslladat el taller de producció al nou local perquè treballarem més còmodes i el client podrà veure com ho fem", explica Sastre, que afegeix que el local "triplica la capacitat del primer Sartoria Panatieri", una bonica casa de planta baixa i altell a Gràcia. Això permetrà "provar coses noves, com produir llom de vaca i mil coses més. Podràs venir a dinar i t'omplirem la taula amb una gran selecció d'embotits fets a un metre teu".

Encara no saben si això els permetrà ampliar la carta de pizzes -que és d'estacionalitat radical, amb delícies com una pizza de crema de carbassa- però sí que podran servir-ne moltes més.

NO T'HO PERDIS: Les millors pizzes de Barcelona

Llegeix l'especial gastronòmic de Time Out Barcelona, amb els millors bars i restaurants de Barcelona que has de provar aquest 2021 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat