Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sartoria Panatieri
Foto: Maria Dias Sartoria Panatieri

Obre una nova pizzeria Sartoria Panatieri a Barcelona

El local, que produeix els seus propis embotits davant del client, triplica la capacitat del primer

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Avui és un dia una mica més feliç per als bojos de les pizzes (i per a qualsevol persona que visqui o treballi prop de Provença amb Diagonal): a les 13 hores comença a donar servei el segon local a Barcelona de Sartoria Panatieri, la pizzeria artesana i km 0, propietat dels xefs Rafa Panatieri -que va guanyar i mantenir una estrella Michelin a Roca Moo- i Jorge Sastre, segon de Panatieri a Roca Moo.

La pizzeria ocupa el local que ha deixat el restaurant vegà Sopa: un lluminós i ampli local amb cuina oberta. La millora de les instal·lacions possibilita que hi traslladin el seu obrador; la marca de la casa de Satoria Panatieri són pizzes amb els embotits i bona part dels vegetals produïts en el mateix restaurant. Ells fermenten i curen la seva mortadel·la, cansalada, cap de llom, fuet tendre i porchetta, per exemple.

Sartoria Panatieri
Foto: Maria DiasSartoria Panatieri

"La idea és que tot segueixi igual però millorat. I hem traslladat el taller de producció al nou local perquè treballarem més còmodes i el client podrà veure com ho fem", explica Sastre, que afegeix que el local "triplica la capacitat del primer Sartoria Panatieri", una bonica casa de planta baixa i altell a Gràcia. Això permetrà "provar coses noves, com produir llom de vaca i mil coses més. Podràs venir a dinar i t'omplirem la taula amb una gran selecció d'embotits fets a un metre teu".

Encara no saben si això els permetrà ampliar la carta de pizzes -que és d'estacionalitat radical, amb delícies com una pizza de crema de carbassa- però sí que podran servir-ne moltes més.

NO T'HO PERDIS: Les millors pizzes de Barcelona

Llegeix l'especial gastronòmic de Time Out Barcelona, amb els millors bars i restaurants de Barcelona que has de provar aquest 2021 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat