Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Foguerons de Sa Pobla a Gràcia
© Ajuntament de BarcelonaFoguerons de Sa Pobla a Gràcia

On es fan els foguerons de Sant Antoni de Gràcia?

Aquest 28 de gener s'encendran els foguerons a les festes de Sant Antoni de Sa Pobla del barri de Gràcia

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Un any més, la ciutat de Barcelona celebrarà la diada de Sant Antoni Abat amb els Foguerons de Sant Antoni. La tradició de Mallorca ja és un clàssic del barri de Gràcia, on fa 30 anys que se celebra. El dissabte 28 de gener és el dia de les fogueres i diferents punts del barri s'ompliran de foc i tradició:

- Plaça de la Vila de Gràcia: a partir de les 19 h es podran veure els castellers de la Vila de Gràcia i exhibicions tradicionals com la sonada dels Xeremiers de Mallorca que donaran l'inici a una cercavila popular, que passarà per plaça de la Vila, el Penedès, el Puigmartí, el Torrijos i la plaça de la Virreina. A les 21 h s'encendran les fogueres, acompanyades de simbombes i glosadors de Sa Pobla. A les 23 h hi haurà balls i cants mallorquins amb 'Esclafit i castanyetes' i 'Es Jai de sa barraqueta'.

- Plaça de la Virreina: a les 21 h s'encendran les fogueres acompanyades de simbombes i els glossadors de Sa Pobla.

- Plaça del Diamant: a les 21.15 h, amb balls i cants tradicionals per part de Sa Pobla, i un tast de productes mallorquins.

- Altres carrers amb fogueres: Plaça de Gat Pérez (Fraternitat de Baix), Fraternitat de Dalt, Puigmartí, plaça del Nord, Llibertat, Joan Blanques de Baix Tot, Verdi, Tordera, Berga, placeta Sant Miquel i Mozart.

A més, durant el dia, als mercats de Gràcia de l'Abaceria, de la Llibertat, de Lesseps i de l'Estrella es podran veure a partir de les 12 h actuacions folklòriques amb xeremiers de Mallorca i de Catalunya.

NO T'HO PERDIS: Què fer aquest cap de setmana a Barcelona

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat    

Últimes notícies

    Publicitat