Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Loteria
Foto: Eduard Borja

On ha caigut la grossa de Nadal a Barcelona?

La Grossa de la Loteria de Nadal més tardana de la història ha caigut a tres punts de la ciutat

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

S'ha fet pregar, però finalment, com no podia ser d'una altra forma, ja tenim aquí la grossa de la Loteria de Nadal. El Primer Premi ha estat el número 88008, que ha estat el més tardà de la història, ha sortit a les 13.16h.

El més sorprenent és que el premi s'ha veniu a tres punts diferents de Barcelona, el que vol dir que alguns barcelonins tenen ara a la seva butxaca un dècim que equival a 400.000 euros. Els llocs on s'ha venut són el Centre de la Vila, la Creu Coberta i el Centre Comercial Les Arenes de Barcelona.

Aquesta última administració, la Nº335, la més popular de plaça Espanya, ha tingut un matí frenètic i sorprenent, ja que a més de la grossa han venut quatre cinquens premis. Ara segur que molts barcelonins acudeixen fins als baixos de les Arenes per fregar els seus dècims en la pedra d'or de l'establiment que, segons sembla, funciona.

A les Arenes han venut el segon cinquè premi, el 45353, un tercer cinquè, el 88979, un cinquè cinquè, el 01568 i un setè cinquè premi, el 57421. L'administració del carrer de Girona 154 ha repartit dos cinquens més en un sorteig que ha estat ben agraciat per a la ciutat de Barcelona.

NO T'HO PERDIS: els preus del transport públic es disparen a Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat