Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Pablo Hásel, un altre raper vist per sentència: dos anys i un dia de presó

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

La sentència de l'Audiència Nacional que va imposar tres anys i mig de presó al raper Valtonyc ja anticipava que la condemna pel raper lleidatà Pablo Hásel seria similar. Avui les sospites s'han confirmat i l'acusació d'enaltiment del terrorisme amb agreujant de reincidència, injúries i calúmnies contra la Corona i les institucions de l'Estat pel contingut de 64 tuits i una cançó li costarà a Hásel una pena de dos anys i un dia de presó i 24.300 euros de multa.

La polèmica està servida, ja que aquesta pena de presó s'anuncia només 10 dies després de la sentència contra l'altre imputat, Josep Valtonyc. Veurem en les pròximes hores si l''efecte Straisand' plana sobre Hásel com ha passat en els últims casos de censura i l'acaben programant en més festivals de música que mai, tenint un ressò inesperat (com a mínim, pel jutge).

El raper Valtonyc va rebre d'aquesta forma el suport de la majoria dels festivals més importants del país, igual que l'obra de Santiago Sierra que, després d'estar prohibida a ARCO, ja ha iniciat una gira nacional per galeries i museus. A Barcelona es podrà veure al CCCB.

 

Últimes notícies

    Publicitat