Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pablo Iglesias
Shutterstock

Pablo Iglesias obre un bar a Madrid amb una carta molt peculiar

Es tracta d'un local al barri de Lavapiés amb el nom de Taberna Garibaldi

Isabel Gil
Eugènia Güell
Escrit per
Isabel Gil
Traduït per
Eugènia Güell
Publicitat

'Salmorejo partisano', 'enchiladas Viva Zapata', 'Fidel Mojito' o 'Ché Daiquiri' són alguns dels plats i còctels de la carta de Taberna Garibaldi, un nou bar ubicat al barri madrileny de Lavapiés i impulsat per l'exvicepresident del Govern i exlíder d'Unidas Podemos, Pablo Iglesias, juntament amb el poeta Sebastián Fiorilli i el cantautor Carlos Ávila.

El pròxim 19 de març aquesta taverna obrirà les portes amb una picada d'ullet a personalitats i referències de l'esquerra nacional i internacional. Segons revela La Vanguardia, la seva carta és tota una declaració d'intencions amb una cita del filòsof marxista Karl Kautsk: "Les tavernes són l'últim bastió de la llibertat del proletariat"; i una altra del revolucionari italià Giuseppe Garibaldi.

La proposta culinària abasta també entrepans, torrades, postres i fins i tot opcions veganes sota el títol 'No me llames Ternera', com el títol del documental sobre l'històric membre de la banda terrorista ETA, Josu Ternera.

A més, la taverna també pretén ser seu d'esdeveniments culturals, com presentacions de llibres, lectures literàries i concerts.

 

Les tavernes més autèntiques de Madrid

Madrid pot presumir de tenir moltes tavernes de tradició i restaurants centenaris que conserven elsl seus vincles amb la política. Un exemple d'això és Casa Labra, on es va fundar el PSOE el 1879; o Casa Ciriaco, testimoni directe de l'atemptat durant el seguici del casament d'Alfons XIII el 1906.

NO T'HO PERDIS: Ouigo llança una nova oferta de bitllets a 9 € des de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat