Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Agut
Foto: Time Out Barcelona Agut

Paga ara, menja quan s'aixequi el confinament

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

L'hostaleria ha passat moltes crisis, però mai com aquesta: hem entrat en terreny desconegut i no sabem com ens en sortirem. A Espanya, 315.000 bars i restaurants han tancat al públic, i aguanten la respiració a l'espera de què el Govern espanyol aixequi el decret d'estat d'emergència (i tot fa pensar que Pedro Sánchez perllongarà el confinament).

Ara bé, si alguna cosa bona té la condició humana és l'esperança en el futur: El Tenedor ha llançat la campanya #SalvemosNuestrosRestaurantes, amb la que podem comprar abonaments prepagament a tots els restaurants que s'hi adhereixin, entre ells alguns dels millors restaurants de Barcelona, i anar-hi a menjar quan les circumstàncies ho permetin. 

El funcionament és la mar de simple: compres un abonament a salvemosnuestrosrestaurantes.es  –pots gastar-te qualsevol import entre 10 i 250– i rebràs un mail amb el val de la teva compra. I el restaurant rebrà els diners ingressats directament al seu compte corrent: una ajuda per pagar personal i despeses fins que pugui obrir. Si el local on vols menjar no és a la llista, els enviaran un mail per a què s'uneixen a aquesta iniciativa. Que és del tot desinteressada: El Tenedor –que percep una comissió de dos euros per cada reserva online– no cobrarà res. 

Aquesta iniciativa té el suport, entre d'altres, de la Guia Michelin i el Gremi de Restauració de Barcelona.  

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues d'alimentació de Barcelona amb servei a domicili

Les millors idees de lleure i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat