Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Creativa Barcelona
Foto: Creativa Barcelona

Pastissos creatius, manualitats i artesanies es troben en aquest gran festival de L'Hospitalet

El Creativa Barcelona 2023 celebra la seva edició més gran amb més de 800 tallers i 10.000 productes

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si sou amants de les manualitats o simplement sou curiosos que volen explorar la seva creativitat, arriba un festival que us pot interessar. El Creativa Barcelona 2023 celebrarà la seva edició més gran, del 9 al 12 de novembre a la Farga de l'Hospitalet, amb més de 800 tallers, una exposició amb més de 10.000 productes de diverses disciplines, desfilades de moda i classes magistrals, entre d'altres. A més, aquest any estrenen el nou espai Creativa Cake, on podreu crear els vostres propis pastissos, tastar els dolços i assistir a demostracions de cuina en directe de la mà de la cuinera i influencer Laura Zurriaga.

Creativa Barcelona
Foto: Creativa Barcelona

El festival multidisciplinari tindrà Mèxic com a país convidat, que portarà diversos expositors amb l'art folklòric i artesania ancestral mexicana. L'esdeveniment pretén convertir-se en un punt de trobada imprescindible pels amants de la creativitat. Amb aquest objectiu present, han instal·lat uns 150 expositors més que l'any passat i han multiplicat per sis l'oferta de tallers. A més, s'espera que més de 22.000 persones trepitgin el festival, una xifra molt superior als 18.000 que ho van fer la darrera edició. 

Creativa Barcelona
Foto: Creativa Barcelona

A més de la pastisseria creativa, també s'estrenaran altres disciplines com la ceràmica i la joieria. Altres com la moda també tindran un gran protagonisme amb una àmplia oferta dedicada al disseny i la confecció, desfilades i tallers en col·laboració de l'associació Moda Sostenible, Catalana de Costura CosturCat i l'Escola Atelier Disseny Moda Barcelona (EADIModa). Malgrat que molts expositors oferiran els seus propis tallers, l'espai Make & Take estarà dedicat exclusivament a tallers de 45 minuts on us podreu emportar a casa la vostra creació.

Com aconseguir entrades?

Les entrades ja estan disponibles a la web de l'esdeveniment a partir de 9 euros per als majors de 12 anys i a partir de 4 euros per als menors entre 8 i 12 anys. També hi ha abonaments per a grups a partir de 8 persones i un altre que dona accés pels quatre dies de festival per 24 euros. 

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al novembre

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat