Què fer a Barcelona al novembre

Activitats, concerts, teatre i dansa, nit... Seleccionem les millors propostes del mes

Shakira

Exposicions, obres de teatre i dansa, cicles de cine, activitats familiars, concerts, música clàssica... i per la nit, les millors sessions de DJ i festes LGBTI. Hi ha cents de coses per fer i veure a Barcelona durant el mes de novembre. Aquesta és l'agenda cultural de la ciutat.

Activitats a la ciutat

Mercats de cap de setmana

Per als que busqueu llibres i vinils antics, per als amants dels mobles retro, i per als que aposten per la roba i els complements de segona mà. Aquests són alguns dels mercats del cap de setmana que no us podeu perdre.

Llegir-ne més

Cine

In-Edit 2017: les millors pel·lícules

Quan va arrencar el 2003, pocs dels melòmans de Barcelona imaginaven com s'arribarien a aficionar al gènere documental. Un festival de cinema per a fans de la música, l'In-Edit celebra la 15a edició exhibint pel·lícules documentals musicals amb un públic fidel que ha sembrat i conreat any rere any. Una edició que s'inaugura amb 'Liberation day', al voltant del primer concert d’un grup occidental a Corea del Nord, i es clausura amb 'Eagles of Death Metal. Nos Amis', film de Colin Hanks (fill de Tom) sobre el retorn de la banda nord-americana a París després de l'atemptat a la sala Bataclan, l'In-Edit 2017 també inclourà actuacions en directe de Suggs (Madness) i d'Aidan Moffat (Arab Strap) com a colofó de projeccions de documentals protagonitzats per ells. Entre les novetats, una sessió de docu i concert dedicada al públic familiar, protagonitzada per la banda de música jamaicana The Penguins i el seu xou 'Reggae per a xics', i la projecció dels films de la nova secció KM0 als centres cívics de La Sedeta, Albareda, Fort Pienc, Sant Martí i la Farinera del Clot, entre moltes altres activitats paral·leles i de celebració del 15è aniversari.

Llegir-ne més
Per Marta Salicrú

Comentaris

0 comments