Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Botiga Curated By
Foto: Curated By

Peces de disseny, productes artesanals i roba única: així és la primera botiga de Curated By a Barcelona

La marca barcelonina ha inaugurat el seu primer espai en col·laboració amb l'estudi d'arquitectura barceloní Test

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

"No ens etiqueteu com a una marca de moda, ni de mobles, ni d'accessoris. Som una marca d'objectes atemporals i únics" així es defineixen els de Curated By. La firma ha escollit Barcelona, la ciutat on va néixer, per obrir la seva primera botiga física, concretament al número 95 del carrer Enrique Granados. L'espai té una estètica molt cuidada que exposa peces molt limitades que, pel seu número tan reduït d'unitats, no es poden trobar a la pàgina web.

Botiga Curated By
Foto: Claudia Mauriño

El nou local està dissenyat en col·laboració amb Test, un estudi d'arquitectura barceloní, que ha creat un espai versàtil i adaptable que et pot transformar segons les necessitats de la botiga. L'Albert, un dels creadors de Curated By, explica que "les col·laboracions són parts de la nostra naturalesa, per això volíem que l'espai es pogués adaptar a futures exposicions i esdeveniments". "A més de la versatilitat, era molt important per nosaltres la coherència entre el disseny i la filosofia de la marca, per això els colors naturals i les formes subtils", afegeix.

Tots els productes de la botiga i de la pàgina web estan fets per artesans locals de Barcelona i localitats del voltant, un catàleg que inclou peces de roba com samarretes i jerseis, articles de decoració i mobles de disseny, entre d'altres. Curated By vol fomentar un model de consum lent amb articles de proximitat, amb unitats limitades i fets en un procés responsable amb el medi ambient.

NO T'HO PERDIS: Una botiga inspirada en la reserva d'una galeria d'art: així és el primer espai efímer de LAAGAM a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat