Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Cullerada
Foto: Adrià Busquets CostaLa Cullerada

Peixos, coincidències i cellers amb l'Òscar Andreu: ja tenim el 8è episodi de La Cullerada!

Al nou episodi del podcast gastronòmic de Time Out Barcelona també ens acompanyen el Víctor Ródenas del Maleducat i la sommelier Marta Clot

Clara Ruiz
Escrit per
Clara Ruiz
Publicitat

A Time Out celebrem l’entrada de cada mes amb una revista i un episodi de La Cullerada, el pòdcast gastronòmic de casa nostra, patrocinat per Moritz i que condueixen l'Andrea Gumes i l'Andreu Juanola. Arriba el juny i amb ell la més que esperada benvinguda a l'estiu, i en aquesta ocasió ens acompanya el periodista Òscar Andreu, del programa d'humor de Rac 1, per parlar de la seva passió del menjar i els restaurants. 

L'Òscar diu: "M'agrada cuinar, però si puc no cuino, prefereixo que m'ho facin els altres". És per això que li agrada menjar fora gairebé cada dia de la setmana. Confessa, a més, quin és el seu aliment preferit per combatre l'ansietat: el formatge! Plat preferit de la cuina catalana? El fricandó. Plat que més recorda, per bo, d'un restaurant? "Els tendons del Maleducat", amb picada d'ullet al Víctor. Però també anomena el plat que no podria suportar, els cervellets: "És la textura, i saber que per allà ha passat la imaginació d'un xai... No". Fins i tot ens comenta un petit trauma d'infància amb el fetge. Això sí, no oblida a compartir la seva recepta especial de 'gnocchis' per a estudiants. Escolteu el pòdcast si la voleu descobrir! 

Com a expert culinari, preguntem al xef Víctor Ródenas del restaurant Maleducat. Ho està petant fort a Sant Antoni amb plats com els tendons de vedella estofats que tant van agradar a l'Òscar. Tot i el perill d'obrir un restaurant en plena pandèmia, la seva fama el precedeix: "Les taules de divendres i dissabte al migdia estan molt sol·licitades", riu el Víctor. Ens parla sobre el procés de creació dels seus deliciosos plats: "És bastant espontani, et passa pel cap, ho proves amb l'equip, i després van evolucionant. Aquest plat dels tendons l'hem fet amb cocotxes de bacallà, amb calamarsets a l'andalusa, vieires... El principal és producte, temporada, i sempre surt bé". També parlem de fracassos, de la prova i error, plats que li semblava que funcionarien i no. 

I per acabar, parlem de vins amb la sommelier Marta Clot. En aquest episodi ens recomana tres botigues especialitzades per comprar vi a Barcelona. En primer lloc, les botigues de Wine Palace, amb una gran selecció de vins i formatges, on fan tasts privats! En segon lloc, la DI-VÍ Muntaner on també fan tasts privats i oberts de tota mena, cada dia: vins i formatges, vins a cegues... Finalment, Vinus Brindis, on tenen barra de vins a dins, amb una selecció de vins deliciosos! 

La cullerada surt el primer dimecres de cada mes i es pot escoltar a Ivoox, Spotify i també es pot veure a través de YouTube.

Recordeu, el primer dimecres de cada mes, un nou episodi de 'La cullerada'!

NO T'HO PERDIS: Recupera tots els capítols de La Cullerada

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat