[title]
Maleducat té un explícit cognom: Casa de Menjars. Tres amics de la infància –a la cuina el Víctor Ródenas (Caelis, Via Veneto) i els germans Marc i Ignasi Garcia a l’apartat 'business'– han convertit el Maleducat en un dels llocs més calents de Sant Antoni en poc més de sis mesos: va obrir segons abans de la pandèmia. Maleducat (broma privada: “no te la lligaràs mai, ets un maleducat!”, s’etzibaven) practica “una cuina informal i propera però de producte molt treballat”, diu Ródenas.
De carta curta i pissarra llarga, amb sis suggeriments que canvien cada dia. I que són un homenatge ple de tècnica i frescor a l’hedonisme desvergonyit: plats com els pèsols frescos amb tripeta de bacallà, rovell d’ou i bull negre, i un arròs sec amb trompetes de la mort i magret d’ànec salvatge. I sense manies a fer plats de caça desenfadats, com uns rigatoni farcits de llebre a la royale. Fieu-vos dels vins a copes: els tria el sommelier de l’Àbac.