Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
DreamWorks Animation
DreamWorks AnimationDreamWorks Animation

Per què aquesta pista amagada a ‘El gat amb botes 2’ és una gran notícia per als fans de ‘Shrek’

Potser "Shrek 5" és una realitat!

Phil de Semlyen
Editat per
Phil de Semlyen
Publicitat

Avís: aquesta notícia conté espòilers d’'El gat amb botes: l'últim desig'

Els fans de Shrek han estat esperant notícies d'una cinquena pel·lícula des que ‘Shrek, feliços per sempre’ va aterrar el 2010. I pot ser que la notícia ja hagi arribat, a través l’escena prèvia als crèdits d’'El gat amb botes 2: L’últim desig’.  

La pel·lícula acaba amb tres dels seus personatges dirigint-se, no cap a la posta de sol, sinó cap a una terra senyalitzada com ‘Far Far Away’. Aquesta és la llar, evidentment, de Shrek, la princesa Fiona i l'ase, i l'escenari de les quatre pel·lícules de Shrek fins ara.

A Hollywood li encanta deixar pistes així -Marvel hi ha construït tot un multivers cinematogràfic de pel·lícules que es nodreixen les unes a les altres- però, fins a quin punt podem interpretar aquesta broma de DreamWorks com l’anunci d’un nou film sobre Shrek?

Doncs potser sí que ho podem fer!  Sobretot si ens basem en els comentaris recents de l'estrella d ‘El gat amb Botes’ Antonio Banderas sobre la probabilitat d'una cinquena entrega de Shrek. "Probablement, n'hi haurà una altra!", va dir al Red Sea Film Festival al desembre, "i [Shrek] probablement tornarà".

La idea d'una cinquena pel·lícula de Shrek ha anat calant des del 2004, quan el llavors productor Jeffrey Katzenberg va revelar que hi havia un esquema de la història de cinc pel·lícules per a la franquícia. Shrek 5 estava programada per a una data de llançament el 2019, amb Eddie Murphy, que dona veu a l’ase, afirmant que existia el guió del film. 

Des d'aleshores, però, hi ha hagut poques notícies més sobre una nova entrada a una franquícia que ha recaptat gairebé 3.000 milions de dòlars en total. El final d’El gat amb botes 2: L’últim desig’, vol dir que tot torna a estar en marxa?

NO T'HO PERDIS: El millor de la cartellera als cinemes de Barcelona al febrer

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat