Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
McDonal's
Foto: Europa Press / McDonal's

Per què McDonald's il·luminarà quatre lletres del seu nom a l'Estació de Sants

Durant només un dia es podrà llegir la paraula DONA al cartell del seu restaurant a l'estació

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Per primer cop a la seva història, McDonald's il·luminarà quatre lletres del cartell del restaurant de l'Estació de Sants. El pròxim 24 de novembre, la cadena de menjar ràpid encendrà les lletres centrals del seu nom, on es podrà llegir la paraula DONA, per celebrar el Mc Happy Day. La iniciativa vol fomentar la solidaritat i s'emmarca dins les activitats programades al llarg del dia més solidari de l'empresa.

Durant tota la jornada, el 100% de les vendes de la Big Mac així com dels seus peluixos solidaris es destinaran a la fundació de la companyia. La Fundació Infantil Ronald McDonald dona suport i acompanya a infants malalts i a les seves famílies a 60 països arreu del món.

Amb el canvi temporal del seu logo, McDonald's vol incitar tothom a donar durant aquest dia i recordar la importància d'involucrar-se a projectes solidaris. A més, també vol recordar que, gràcies a les donacions, la fundació pot oferir allotjament gratuït a famílies amb fills malalts que s'han hagut de desplaçar per poder rebre tractament mèdic.

NO T'HO PERDIS: Ja han començat les obres de l'Estació de Sants que limitaran la part de la muntanya a bicis i vianants

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat