Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rambla del Poblenou, Barcelona
Photograph: Shutterstock

Poblenou, al top 20 mundial dels barris que més molen!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Gaudir de valent d’una ciutat suposa sentir el seu batec, desviar-se de la ruta turística i descobrir els racons que només els locals coneixen. Això fa la popular llista Time Out dels barris que més molen del món, un rànquing basat en una enquesta pròpia amb 27.000 opinions sobre els veïnats millor i pitjor valorats del planeta.

Què hi trobarem? Art, cultura, menjar beguda, zones on encara s’hi pot viure, barris amb un interès en constant augment. El llistat l'encapçala el multicultural Arroios de Lisboa, amb les seves galeries a l'aire lliure i els seus restaurants amb sabors de tot el món. Ja ho sabeu, si planifiqueu un viatge a Lisboa, deixeu-vos-hi caure, és un autèntic 'the place to be'.

Arroios, a Lisboa
Arroios, a Lisboa
Foto: Zof / Creative Film Production

La segona posició del rànquing l'ocupa l’artèria toquiota de les compres 'cool' Shimokitazawa, un autèntic paradís per als amants de la cultura japonesa més avantguardista. Finalment, per tancar el top 3 hi trobem una sorpresa, la modernització amb arrels d’Onikan, a la nigeriana Lagos, una ciutat desconeguda per demostrar que hi ha món més enllà de les grans capitals d'occident.


Poblenou, orgull de barri

Entre les referències properes millor posicionades, el madrileny Embajadores –posició 9– que destaca per la gran diversitat que bull entre Lavapiés i els diumenges de compres al Rastro.

En la llista, finalment, hi ha un racó per a Barcelona, i pel seu barri més 'cool' del moment, Poblenou –20a plaça–, que la llista defineix com “un poble situat vora mar a dins d’una gran ciutat, un indret que encara evita la gentrificació enmig de la nova indústria del coneixement del segle XXI”.

Entre els locals més destacats del barri, el llistat destaca el Balius, un bar de la zona perfecte per fer un mos, prendre una copa o escoltar un concert. Un barri, en definitiva, que "combina restaurants i bars amb estudis de disseny, galeries d’art i art urbà, però conserva la vida de barri i no té la multitud turística del centre de la ciutat (almenys de moment)".

Balius
Bar Balius
Foto: Ivan Giménez

NO T'HO PERDIS: el llistat complet dels barris que més molen del món

Últimes notícies

    Publicitat