Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Popeyes, el rei del pollastre fregit, obre a Barcelona

La cadena, amb origen al Sud dels Estats Units, té el seu primer local barceloní a Josep Tarradellas, 138

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Obre a Barcelona tota una icona del menjar ràpid nord-americà: Popeyes, cadena de restauració oberta a Louisiana el 1972, ha instal·lat el seu primer restaurant a Barcelona. Està situat a l'Avinguda Josep Tarradellas, 138, i es tracta del primer local de la marca a la província, el segon a Catalunya després de la seva obertura a Reus. Popeyes té més de 3600 restaurants a tot el món.

Segons Restaurant Brands Iberia, l'empresa propietària de la marca, Popeyes ofereix "sabors típics de Louisiana, on es cuina respectant la riquesa i barreja de sabors herència de la seva història multicultural. La seva oferta de productes està basada en una recepta secreta de diferents espècies que li confereix el sabor diferencial al pollastre, que posteriorment es marina durant dotze hores i es prepara i arrebossa a mà”.

Entrada del Popeyes de Barcelona
Foto: PopeyesEntrada del Popeyes de Barcelona

La companyia ha adaptat la seva oferta als gustos espanyols, amb plats com el seu pollastre cruixent, en peces o tires cruixents de filet de pollastre, i diverses opcions d'hamburgueses amb pollastre arrebossat (Original Crunchy Chicken Sandwich) i amb pollastre a la graella ( The Grilled NOLA).

El nou establiment compta amb més de 400 m2 d'interior dividit en dues plantes i la terrassa, amb una capacitat per a 94 comensals al 'interior i 12 a la terrassa, i una zona d'oci infantil. I efectuarà el servei a domicili amb una plataforma de repartiment pròpia. A més de Popeyes, Restaurant Brands Iberia integra els drets d'explotació per a Espanya i Portugal de Burger King i la cadena de cafeteries canadenques Tim Hortons.

NO T'HO PERDIS: Els millors pollastres a l'ast de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat