Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
IED Barcelona, Design
Foto: ShutterstockPavelló Mies van der Rohe

Portes obertes al Mies van der Rohe per celebrar el Sant Jordi d'estiu

Es podrà veure la intervenció 'Comença amb una paraula. Escull la teva' i comprar llibres amb descomptes especials

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

La ciutat es prepara per rebre el Sant Jordi d'estiu, si no hi ha canvis, i el Pavelló Mies van der Rohe vol celebrar la Diada amb una jornada de portes obertes el mateix 23 de juliol. Serà una jornada on podreu comprar les publicacions de la llibreria del Pavelló amb descomptes especials, del 23 al 26 de juliol, i visitar 'Comença amb una paraula. Escull la teva', la intervenció que Katarzyna Krakowiak ha fet al Pavelló. 

Es tracta d'una composició sonora formada per paraules en diverses llengües que centenars de persones de tot el món han enviat en les últimes setmanes perquè volen que perdurin en el temps. Aquesta estructura arquitectònica i lingüística transforma el pavelló en un espai per a la investigació crítica sobre l'arquitectura, el llenguatge i la nostra forma de vida en comunitat actualment i en futur. 

La intervenció havia estat pensada per formar part del SónarMies 2020, però s'ha hagut de reprogramar per la pandèmia. La inauguració serà dimecres 22 de juliol a 20 hores al Pavelló, però amb aforament limitat, i també la podreu seguir a través de les xarxes del Pavelló Mies van der Rohe. 

Si teniu més interès sobre els llibres del Mies, del 23 al 26 de juliol també els trobareu a la Fira del llibre d'art i disseny, Arts Libris

NO T'HO PERDIS: Sant Jordi d'estiu. Així serà la Diada alternativa a Barcelona.

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat