Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sant Jordi d'estiu: així serà la diada alternativa del 23 de juliol

La festa del llibre i de la rosa recuperarà en pocs dies l'esperit de carrer del 23 d'abril

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

De mica en mica, anem coneixent els detalls sobre com serà la nova diada de Sant Jordi prevista per al 23 de juliol, una jornada festiva alternativa per celebrar als carrers la gran festa de la rosa i el llibre que no va poder fer-se a l'abril com és habitual.


El President de la Cambra del Llibre de Catalunya Patrici Tixis va manifestar a la roda de premsa de presentació que "les mesures de seguretat que hi haurà seran duríssimes, per tal que la jornada sigui segura i s'evitin aglomeracions". També per la seva banda, el Tinent d'alcalde de Cultura de Barcelona, Joan Subirats, va posar en relleu que l'Ajuntament vol facilitar la diada perquè "és important per a la ciutat que, dins les mesures de seguretat, la normalitat es recuperi".

Com serà el Sant Jordi d'estiu del 23 de juliol?

La festa tindrà presència a tot Catalunya. S'anima a totes les petites llibreries a treure parada al carrer, incloent-hi els barris més allunyats del centre. A Barcelona la festa serà així:

  • Es preveu que els llibres comptin amb un 10% de descompte
  • Finalment, l'epicentre NO serà passeig de Gràcia, ja que, davant les noves restriccions pels rebrots de coronavirus, no es permeten les reunions de més de 10 persones en l'àmbit públic i privat.
  • El que sí que es manté és la participació de les llibreries i es preveu que les parades tinguin un horari ben ampli que, en alguns casos, podria estendre's fins a la mitjanit.
  • Moltes llibreries han cancel·lat, també, la signatura de llibres però a La Documenta resisteixen i celebraran Santa Brígida amb la presència de tots els llibreters disposats a assessorar-vos, els llibres tindran descompte i estaran signant exemplars Stefranie Kremser, Lluís-Anton Baulenas, Carla Gracia, David Nel·lo i Rafel Nadal. Tanmateix, a la llibreria Ona, per exemple, tindran a la venda exemplars que autors com Antoni Bassas, Irene Solà, Rafel Nadal, Eva Baltasar i Julià Guillamón han deixat signats els dies previs a Sant Jordi.  


NO T'HO PERDIS: els millors llibres per regalar al Sant Jordi d'estiu

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva 

Últimes notícies

    Publicitat