Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Portes obertes al Palau de la Música!

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Us vau quedar amb les ganes de visitar el Palau de la Música per la cara l'any passat? Que no us torni a passar! Diumenge 25 de novembre se celebra la tradicional jornada de portes obertes al Palau de la Música, coincidint amb la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música.

Atents perquè aquest any per assistir a la jornada haureu de descarregar-vos l'entrada gratuïta o passar a recollir-la per les taquilles del Palau.

La visita dura una hora aproximadament i, a més de gaudir de l'arquitectura modernista, dels seus detalls i símbols, us convida a viure el Palau a través de la seva activitat principal: el cant coral.

Podreu accedir a la Sala de Concerts (platea i segon pis); a la Sala Lluís Millet, emblemàtica sala de descans situada a la planta principal, i a la seva balconada, que s'obrirà als assistents per gaudir del jardí de columnes, totes diferents i coronades per capitells de pedra amb motius florals. Aquest any també podreu entrar al Petit Palau, el modern auditori inaugurat el 2004, ideal per a concerts de cambra o petit format.


Per honrar a Santa Cecília, durant la jornada també s'impartiran quatre tallers de cant coral –a les 10, 11, 12 i 13 hores–, on s'assajaran diverses peces que després es representaran davant el públic assistent. Les places són limitades –120 per cada taller– i cal inscripció prèvia.

Taller de cant coral
Taller de cant coral
© Martí E. Berenguer

I encara hi ha més bones notícies! Amb motiu de la Jornada de Portes Obertes també s'oferirà un 50% de descompte en les entrades per als concerts del Cor de Cambra del Palau & ONCA (dg. 27 de gener) i del Trio Wanderer (dj. 31 de gener).

Últimes notícies

    Publicitat