Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Portes obertes al Poblenou Open Day, una jornada gratuïta dedicada a la creativitat

El 15 de maig els espais artístics del Poblenou s'obren al públic amb tallers, art en viu, xerrades i gastronomia

Escrit per
Albert Mora
Publicitat

El dissabte 15 de maig torna el Poblenou Open Day, una jornada gratuïta de 9 hores (de 12 a 21 h) amb portes obertes i un munt d'activitats diürnes dedicades a la creativitat, a l'espera que l'associació Poblenou Urban District pugui recuperar la franja nocturna i tornem a gaudir de l'Open Day and Night.

Entre les activitats a peu de carrer, hi haurà portes obertes als estudis d'artistes, galeries i espais de creació associats com La Plataforma, Piramidón, Carmina Wiegerinck, Philippe Mermi, Zvonimir Matich, The Folio Club i ALAS Artes en Movimiento. A més de poder veure el treball més recent dels artistes en aquests espais, es podrà participar en tallers, xerrades i intervencions artístiques que seran retransmesos en 'streaming'.

Poblenou Urban District
Foto: Poblenou Urban District

Entre aquestes activitats, hi haurà el taller d'Art Vallès sobre pintura d’aquarel·la, el de Barcelona School of Creativity sobre creativitat Inside-Out, la xerrada organitzada per El Taller de Joyería sobre el treball dels metalls preciosos i el de l’estudi Stay Hungry Stay Foolish sobre escriptura, dibuix i observació.

A més a més, Bridge 48 ha preparat jam sessions interactives i una ràdio des d'on s'emetran concerts i entrevistes amb artistes convidats; i també se celebraran una jornada centrada en el 'design thinking' i l'economia circular a Palo Alto i un mercat de fotografia cubana a Utopia126.

Poblenou Urban District
Foto: Poblenou Urban District

Pel que fa a la gastronomia, participen amb novetats a les seves cartes Van Van Bar, Espai Granada, La Tavernícola, Local 225 i els hotels TSH Campus Marina, Novotel Barcelona City i Hilton Diagonal Mar Barcelona, que tindran menús especials a les terrasses.

Circuit d'art en viu

El Windows Art Circuit, itinerari per diversos espais i suports del Poblenou on es poden veure intervencions d'art en viu, s'instal·la de nou als carrers per mostrar la feina dels diferents artistes de la ciutat. En aquesta ocasió no només hi podrem veure grafitis i murals sinó que també hi haurà fotografies, escultures i 'performances'.

Poblenou Urban District
Foto: Poblenou Urban District

Els reptes de les grans ciutats

El Poblenou Open Day organitza també la segona edició de les Urban Talks, una sèrie taules rodones que giraran al voltant de tres eixos centrals i units entre si que afecten les principals ciutats del món: l'economia circular, la recuperació i usos de les antigues zones industrials, i els reptes derivats dels processos de gentrificació. 

Poblenou Urban District
Foto: Poblenou Urban District

NO T'HO PERDIS: Les exposicions més curioses que pots veure a Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

 

Últimes notícies

    Publicitat