Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Posen a la venda més entrades del Saló del Manga de Barcelona

A partir de les 16 h es vendran exclusivament a la web del certamen

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Hi ha unes ganes tremendes de Saló del Manga: dilluns passat es van esgotar totes les entrades en menys d'un dia. Però la bona notícia és que avui a partir de les 16 de la tarda es posa una nova remesa de tiquets a la venda, només disponibles a la seva web. Abans, a les 12 h, s'obrirà la venda als socis de la Comunitat Manga Barcelona.

Aquest any, el saló del Manga se celebra del divendres 29 al dilluns 1 de novembre a Fira de Montjuïc i té 70.000 m² repartits entre els pavellons 1,2, 2.1 i 5 a més de la plaça de l'Univers. Hi ha un pavelló menys: el 4 funcionarà com a centre de vacunació.

La bogeria pel saló, un dels esdeveniments culturals més populars i multitudinaris de Barcelona, ​​no és nova: el 2019 va batre rècords amb 152.000 visitants. Després de la celebració en línia del 2019, els 'otakus' s'han llançat en massa a la crida de la cita dels seus amors: en un moment donat, unes 15.000 persones estaven intentant comprar entrades alhora i van col·lapsar la web de Ficomic. Les entrades costen 12 euros, amb un descompte de dos euros amb Carnet Jove i de família nombrosa, i els menors de 3 anys tenen entrada gratuïta.

NO T'HO PERDIS: Llibreries de còmic a Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat