Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Primavera Sound 2018: el cartell

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

El festival Primavera Sound ha fet públic el cartell de l'edició del 2018 amb un vídeo al seu canal de YouTube.

El vídeo, que evoca el western de Quentin Tarantino 'Django desencadenat', revela el 'line-up' del festival, que se celebrarà del 30 de maig al 3 de juny. Es disputen el lideratge al cartell dives pop amb personalitat com Björk i Lorde, diferents generacions del rock alternatiu com Nick Cave and the Bad Seeds, The National i Arctic Monkeys, i estrelles del hip-hop nord-americans con A$AP Rocky i Migos.

La proporció d'artistes i grups de pop-rock d'arrel anglosaxona, rap i R&B i electrònica està molt compensada en l'edició d'enguany. Entre els primers destaquen Ariel PinkThe War on Drugs, Father John Misty, Beach House, Belle and Sebastian, Lykke Li, Cigarettes After Sex, Haim, Charlotte Gainsbourg, John MausWarpaint, Chvrches, Unknown Mortal OrchestraSpiritualizedGrizzly Bear, Slowdive i Mogwai. Pel que fa a la música d'arrel negra, Vince Staples, Tyler, the Creator, The Internet, Mike D (l'ex-Beastie Boys actuarà com a DJ), Kelela, Thundercat, MadlibIbeyi i Mavi Phoenix. I pel que fa a l'electrònica, Arca, Fever Ray, Nils Frahm, The Blaze, DJ Koze, Floating Points, Four Tet, Daphni, Panda Bear, Jon Hopkins, The Black Madonna, Oneothrix Point Never i John Talabot, entre d'altres.

Entre els artistes més veterans, el Primavera Sound 2018 comptarà amb el duo art pop Sparks, Jane Birkin interpretant les cançons de Serge Gainsbourg en clau simfònica, la diva malienca Oumou Sangaré i The Breeders, la banda de Kim Deal (ex-Pixies). Els fans de les bandes sonores tindran a Jóhann Jóhannsson, compositor de les de 'Prisioneros', 'Sicario', 'La llegada', i 'La teoría del todo', i podran gaudir en directe de la de la sèrie 'Stranger things' a càrrec de Kyle Dixon i Michael Stein.

Entre el talent local i estatal destaquen també veterans com els punks La Banda Trapera del Río i el 'cantaor' Capullo de Jerez, i podrem sentir en viu les novetats de La Bien Querida, C. Tangana, Christina Rosenvinge, Maria Arnal i Marcel Bagés, Delorean, Hinds, Oso Leone, ZA!El Último Vecino, Núria Graham, Mujeres i Bad Gyal.

I no hi falten, esclar, Shellac.

El vídeo acaba amb un 'the end' al darrere del qual apareix un interrogant. Està tancat el cartell del Primavera? Cal recordar que en l'edició del 2017 van tocar al festival per sorpresa i sense anunciar-se grups de l'altura d'Arcade Fire, Haim i Mogwai, en el marc del que es va anomenar 'unexpected Primavera'. L'interrogant després del final sembla indicar que el festival encara ens reserva alguna sorpresa, potser algun as a la màniga.

Aquí teniu la distribució del cartell per dies en funció de qui toca dimecres 30, dijous 31, divendres 1 i dissabte 2. I aquí el cartell gastronòmic.

Últimes notícies

    Publicitat