Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Menjaràs paella al Primavera Sound

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Després de fer públics els músics que hi tocaran, ara el Primavera Sound ha anunciat el que anomena el seu cartell gastronòmic per què us marqueu un festival també pel que fa a la teca. L'ha anomenat Primmmavera, i entre els plats confirmats hi ha la paella. Sí, menjaràs paella al Primavera Sound, i no una d'aquelles prefabricades que anuncien a la Rambla: paella del Kauai de Gavà, restaurant a peu de platja o sublimació del xiringuito que ara vol donar alegries als amants de l'arròs.

Si el que us interessa és menjar alguna cosa ràpida però bona entre concert i concert, us agradarà saber que el primavera ha renovat la zona central de restauració per reunir-hi les propostes de menjar de carrer de favorits entre els barcelonins com The Fish and Chips Shop, Masala 73 (indi), La Porca (entrepans gurmet), Rasoterra (vegetarià) i el Quim de La Boqueria (tapes), entre d'altres.

Entre l'oferta de 'food trucks' hi haurà també les versions sobre rodes de Mosquito (tapes asiàtiques), The Dog Is Hot (frankfurts), Vegetalia (vegetarià), La Volovan (sandvitxos) i Nitrogenie (gelats), entre d'altres, per treure el ventre de penes amb alegria. Si el que valoreu per sobre de tot és la rapidesa, no hi faltaran tampoc els frankfurts, hamburgueses i patates fregides amb quètxup i mostassa de Nick’s Perritos: “Com Shellac, no hi poden faltar”, diu el comunicat del Primavera.

Si sou del morro fi i la butxaca plena, i no us importa perdre-us algun concert per entaular-vos, el festival estrena Casa Primavera per oferir menús degustació. Es presenta com un restaurant 'pop-up', és a dir, de durada efímera: durant cada una de les tres jornades principals del festival l'espai acollirà un superxef diferent.

El dijous 31 de maig serà el britànic Douglas McMaster, que traslladarà l'esperit '0 waste' del seu restaurant Silo de Brighton al Fòrum, cuina de proximitat respectuosa amb el medi i amb pes dels vegetals en què tot s'aprofita. El divendres 1 de juny el protagonista serà el mexicà Eduardo ‘Lalo’ García, un dels protagonistes d''Ugly delicious', la docusèrie sobre el racisme a la cuina de Netflix, i que donarà el seu caixet a l'ONG The South Face, que fomenta l'educació superior de les joves i l'accés al mercat laboral d'estudiants universitàries a l'Àfrica. Posarà la cirereta al pastís –si ens permeteu la gastadeta metàfora culinària– el dissabte 2 Diego Guerrero, xef del 2 estrelles Michelin DSTAgE de Madrid. Encara en voleu més? Cada menú comptarà amb un maridatge de vins a càrrec del premiat sommelier César Cánovas (Monvínic).

Casa Primavera està ubicada a la zona VIP de Primavera Bits, l'àrea que reuneix tres escenaris d'electrònica a l'altra banda del pont elevat del Port Fòrum, però per menjar-hi n'hi ha prou amb l'entrada de dia o l'abonament regulars, i mentre hi sigueu podreu fer us de les instal·lacions, que inclouen una piscina. Això sí, no se us ocorri presentar-vos-hi sense reservar. Les reserves ja estan obertes, tant per a Casa Primavera com per a les paelles del Kauai.

Tots els excedents de menjar del festival seran donats al Banc dels Aliments, per al qual en l'edició del 2017 es van recuperar 460 kg. de menjar.

El Primavera Sound 2018 se celebrarà del 30 de maig al 3 de juny, i compta amb un cartell encapçalat per Björk, Nick Cave and The Bad Seeds, Migos, Tyler, the Creator, Lorde i Arctic Monkeys, entre molts altres.

Últimes notícies

    Publicitat