Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Primavera Sound 2018: es desvetlla l'enigma

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Us parlàvem de l'enigmàtica lona publicitària del Primavera Sound que des de dilluns a la tarda penja al Paral·lel cantonada Nou de la Rambla, una lona amb el dibuix d'una bola de paper sobre un text en cal·ligrafia on es llegeix: "Això no és un cartell". Doncs bé, el festival ha resolt l'enigma amb la publicació dimarts al vespre d'aquest vídeo:

El vídeo mostra les reaccions dels deu afortunats i afortunades que han pogut conèixer el cartell abans que ningú després de participar en un concurs en què, precisament a través d'un vídeo, defensaven per què havien de ser els escollits. Com ja us vam explicar, el concurs era, fins ara, l'única notícia que teníem del festival. Les deu persones triades, de països diferents, reaccionen amb sorpresa i emoció als artistes del cartell del festival.

Així, tot i inspirar-se en el quadre del pintor surrealista René Magritte 'La traïció de les imatges' –en què sota el dibuix d'una pipa i amb una cal·ligrafia similar a la de la lona del Primavera s'hi llegeix "Ceci n'est pas une pipe" ('això no és una pipa')–, hem d'interpretar la lona del Primavera com un desafiament als altres festivals, els seus competidors, que sí han anat avançant els noms d'alguns dels artistes que hi actuaran: "Això sí és un cartell", acaba el vídeo, els dels altres, no.

El Primavera Sound se celebrarà del 30 de maig al 3 de juny. El preu de l'abonament fins a l'anunci del cartell és de 180 euros. Quan s'anunciarà el cartell? Això és un altre tema.

Últimes notícies

    Publicitat