Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Matadepera
Foto: Shutterstock

Quatre dels deu municipis més rics de l'Estat són a la demarcació de Barcelona

Segons l'INE, tres de les localitats també repeteixen com els municipis més rics de Catalunya

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

L'encariment de Barcelona no és cap secret, però, malgrat ser una de les més prohibitives de l'Estat, no està dins la llista de les més riques. Matadepera, al Vallès Occidental, amb 24.091 euros de renda mitjana per persona; Sant Just Desvern, al Baix Llobregat, amb 22.322 euros; Sant Cugat del Vallès, al Vallès Occidental, amb 21.888 euros; i Alella, al Maresme, amb 20.888 euros, són els quatre municipis catalans que han entrat dins el rànquing de les deu localitats més riques d'Espanya.

Aquestes dades han estat publicades al darrer informe elaborat per l'Institut Nacional d'Estadística (INE), on Matadepera, Sant Just Desvern i Sant Cugat del Vallès tornen a repetir també com els municipis més rics de Catalunya. Aquestes dades complementen les que va publicar l'Idescat el passat mes de setembre, on ja avançava que Matadepera i Sant Just Desvern eren les dues localitats amb la renda mitjana per habitant més alta de la província de Barcelona.

Segons l'INE, la ciutat amb la major renda mitjana anual per habitant de 2021 a tot l'Estat és Pozuelo de Alarcón, a Madrid, amb 27.167 euros, seguida de Matadepera i Boadilla del Monte, també a Madrid. Dins els municipis catalans amb una renda superior als 20.000 euros, hi ha poblacions com del Maresme com Cabrils, amb 20.379 euros; Cabrera de Mar, amb 20.140 euros; i Tiana, 20.069 euros.

*Consulteu aquí l'informe complet de l'INE

NO T'HO PERDIS: Aquests són els districtes de Barcelona que baten rècords en el preu del lloguer

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat