Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bosc de pins a Barcelona
Foto: Shutterstck

Aquests són els districtes de Barcelona que baten rècords en el preu del lloguer

Segons Idealista, el preu per metre quadrat als pisos de lloguer aquest agost ha augmentat un 2,5% respecte al juliol

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'encariment de Barcelona està forçant molta gent a allunyar-se una mica de la ciutat i buscar un lloc on viure en algun dels municipis de l'Àrea Metropolitana. L'augment del preu de l'habitatge també ha afectat els pisos de lloguer on, segons les darreres dades d'Idealista, el passat mes d'agost el preu per metre quadrat va pujar un 2,5% respecte al juliol. Les dades d'agost han marcat un rècord històric del preu mitjà d'aquest tipus d'immobles a Barcelona, que ha augmentat un 16,1% en comparació al 2022. Malgrat que l'encariment s'ha notat a tota la ciutat, els districtes de Sant Andreu, Horta-Guinardó, Gràcia, Ciutat Vella, Sant Martí i Sants-Montjuïc han arribat a xifres històriques, mentre que l'Eixample ja ho va fer fa uns mesos.

Segons Idealista, Barcelona compta amb els pisos de lloguer amb els preus més alts, així com amb les habitacions en pisos compartits més cares de tot l'Estat. De tots els districtes de la ciutat, Sant Martí i Sants-Montjuïc han estat els que han notat més la pujada dels preus, amb els pisos un 5,4% més cars que al juliol, mentre que a altres les xifres es mantenen més estables. Amb aquestes dades, Sant Martí se situa com el districte on més s'han disparat els preus en un sol any: un 22% més.

Actualment, Ciutat Vella és on hi ha els pisos arrendats més cars, a 22,6 euros el metre quadrat. D'altra banda, Nou Barris continua amb els preus més assequibles, a 14,5 euros el metre quadrat, cosa que significa que el lloguer un pis d'uns 70 metres quadrats pot superar els 1.000 euros.

*Consulteu aquí les dades d'Idealista sobre els preus del lloguer a Barcelona

NO T'HO PERDIS: Barcelona és una de les ciutats de l'Estat que concentra més habitatges de luxe

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat