Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Quatre gelateries de Barcelona reparteixen culleres comestibles

Aquestes selectes gelateries han canviat els coberts 'd'usar i tirar' pels coberts 'd'usar i menjar' en motiu de la Food Design Week de Barcelona

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Durant la setmana del 7 al 14 de juny, quatre gelateries selectes de Barcelona substituiran les culleres d'un sol ús per les culleres 'd’usar i menjar' de la 'start up' Voilà. Així doncs, les gelateries Bodevici, DelaCrem, Parallelo i Natas Heladas (gelateries contemporànies, orgàniques i amb noves propostes de sabor) se sumen a la ruta 'zerowaste' emmarcada dins la Food Design Week de Barcelona.

Les alternatives al plàstic d’un sol ús, com les de fusta, encara generen residus a l’hora de produir-les. Per això, l’any 2019, va néixer Voilà, una empresa que ofereix una alternativa innovadora i sostenible pel medi ambient: coberts comestibles 'zerowaste' i nutritiusAquests estris menjables són vegans, es produeixen a partir d’una barreja de farines sense gluten —principalment d’arròs— i, a més, no tenen lactosa ni al·lèrgens. Una alternativa apta per a tothom que desapareix en el moment de consum, ajudant així a millorar l’impacte mediambiental i millorar l’experiència del consumidor. 

Culleres comestibles Voilà
Foto: VoilàCulleres comestibles Voilà

Voilà és la primera empresa Espanyola en haver industrialitzat el procés de fabricació dels coberts comestibles. Han desenvolupat culleres, remenadors de cafè, el clàssic pal del gelat, i els coberts de tota la vida: forquilla i ganivet. De la mà de Barcelona Centre de Disseny (BDC), qui organitza el Food Design Week, Voilà i les gelateries col·laboren conjuntament per realitzar aquesta acció sostenible en què podreu gaudir de l’experiència gastronòmica de menjar fins i tot els coberts. 

NO T'HO PERDIS: Les millors gelateries de Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat