Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Què fan un avet i un mercat de Nadal davant la Catedral de Barcelona?

Un rodatge de Netflix omple l'Avinguda de la Catedral de decoració nadalenca que ha creat expectació als més curiosos

Escrit per
Meritxell Palou
Publicitat

Des de dilluns que l'Avinguda de la Catedral de Barcelona acull una fira de Nadal encapçalada per un gran arbre. Barcelonins, barcelonines i turistes s'han quedat sorpresos davant d'aquest esdeveniment. És una postal d'allò més surrealista tenint en compte que ens trobem en ple mes de maig, però el motiu de l'aparició d'aquesta fira és un rodatge de Netflix!

Els detalls del projecte de Netflix són desconeguts perquè hi ha una clàusula de confidencialitat amb l'objectiu d'evitar filtracions. Per això no se sap si es tracta d'una sèrie o una pel·lícula d'aquesta plataforma. El que sí que s'ha pogut conèixer és el nom de la productora del rodatge, Nostromo Pictures, que ja ha estrenat algunes pel·lícules a Netflix com ‘La red avispa’ (2019), ‘Hogar’ (2020), ‘Ofrenda a la tormenta (2020) o la minisèrie ‘Los favoritos de Midas’ (2020).

Catedral Nadal
Foto: Neus Peregrina

Barcelona ja ha sigut escenari d'altres pel·lícules, com 'Uncharted' que s'ha rodat en diversos espais icònics de la ciutat. A 'Uncharted', van ser protagonistes localitzacions com la Sagrada Família, el MNAC o Montjuïc i, ara sembla que la Catedral ha pres el relleu. Ara ve l'estiu i aviat oblidarem aquest miratge, però ben segur que quan s'acostin les festes de Nadal i mirem les estrenes a les grans plataformes, pararem especial atenció al que Netflix té per oferir-nos... i sabrem que els actors vestits d'hivern estaven passant una calor del dimoni. 

Avinguda de la Catedral
Neus PeregrinaAvinguda de la Catedral

NO T'HO PERDIS: Les millors sèries noves que has de veure

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat