Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bob the Drag Queen
Bob the Drag QueenBob the Drag Queen

Qui és Bob the Drag Queen, telonera de Madonna a Barcelona

Aquesta drag queen va ser la guanyadora de la 8a temporada de RuPaul's Drag Race i ja va ballar amb Madonna a l'Orgull de Nova York

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig
Publicitat

Confirmat: El Celebration Tour de Madonna passarà per Barcelona i tindrem l’oportunitat de veure en directe la Mare de Déu del Pop en dos dels millors concerts que la ciutat acollirà aquest 2023, l'1 i el 2 de novembre. Ja saps com comprar entrades per l'únic concert de Madonna a Barcelona? La gira comptarà amb una convidada especial, potser desconeguda per a alguns, però adorada pels fans del transformisme i els seguidors de la franquícia audiovisual RuPaul’s Drag Race: Bob the Drag Queen, que va guanyar la 8a temporada d'aquest conegut programa. 

Però qui és Bob the Drag Queen, i com ha arribat a ser telonera de Madonna? Aquesta drag queen estatunidenca ha compartit escenari amb la famosa artista en altres ocasions. El 24 de juny de 2022, durant el concert especial per l’Orgull que Madonna va fer a Nova York —sí, aquell espectacle on es va morrejar amb Tokischa!—, la cantant va reunir a l’escenari diverses drag-queens. 

Bob the Drag Queen va ballar amb Madonna 'Celebration' i la gira, en què l’artista vol fer un homenatge a la ciutat de Nova York, que la va veure néixer professionalment, duu el nom d’aquesta cançó, com un gest celebratiu pels 40 anys de trajectòria com a diva del Pop, que es diu aviat. Bob the Drag Queen, transformista de Geòrgia que ha fet carrera també a la ciutat que mai no dorm, acompanyarà a Madonna en totes les dates del tour i, per tant, podrem veure-la a Barcelona. 
Bob the Drag Queen i Madonna
PinterestBob the Drag Queen i Madonna

Però el concert de l’Orgull no és l’origen de la relació entre Bob the Drag Queen i Madonna. L’any 2016, un repte de la vuitena temporada del programa RuPaul’s Drag Race proposava a les concursants recrear els modelets més icònics de Madonna. En una passarel·la plena de kimonos (en el que es va anomenar el Kimonogate de DragRace), Bob the Drag Queen va destacar per un ‘look’ polític de Madonna que referenciava la cultura dels boy-scouts. La transformista va guanyar l’episodi i, setmanes més tard, la temporada sencera. 

Aquesta drag-queen, que actualment té 36 anys i també utilitza l’àlies de Caldwell Tidicue, domina diverses disciplines -ja ho diuen que una drag-queen és l’home del Renaixement del segle XXI- però destaca sobretot en l’stand-up i la comèdia. De moment encara desconeixem com serà el show de Madonna i, per tant, tampoc hi ha informació sobre l’espectacle que Bob the Drag Queen ha preparat per a donar pas a la cantant. S’intueix, però, que la transformista farà el que millor sap fer: fascinar al públic amb performances plenes de reivindicació política i humor. Assumim que els hits de Madonna ja us els sabeu de memòria, però compartim el single ‘Bitch Like Me’ de Bob the Drag Queen perquè aneu ben preparats al Palau Sant Jordi al novembre.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 a Barcelona

Llegeix el número de gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat